Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se


Odeslat odpověď
Uživatelské jméno
Předmět
Tělo zprávy
Barva písma:  Velikost písma:
Vložit média:
Smajlíky
Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused
Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question
Idea Arrow Neutral Mr. Green Applause d'oh!
Drool Liar Shame on You Pray Anxious Not Talking
Think Brick Wall Whistle Angel Hand Sick
Shhh Eh? Dance Silence Slinták Magor
Thumb up! Thumb down! Zvracím Potěšený Mňau!
Předvolby
HTML: VYPNUTO
BBcode: POVOLENY
Smajlíky: POVOLENY


Antispamová jazyková kontrola:
Zadej (číslem) správnou odpověď.
Kolik je třicetosm plus čtyřicetčtyři?

Přehled tématu [obnovit]
LivArt
Příspěvek Zaslal: so 11. červenec 2009 11:50 Předmět:
squating se stává populární
Na tyhle alternativce se musim někdy zajet podívat Mr. Green

drutek
Příspěvek Zaslal: čt 9. červenec 2009 00:45 Předmět:
přečetl jsem to všechno. můj názor je, že každý má žít jak se mu chce, ale nesmí při tom omezovat jiné. osobně sqoterům fandím. a co se týče milady, tak by možná nebylo marné vytáhnout na světlo všechny doklady, které se vážou k tomu domu. ale to budou asi muset sehnat právoplatného majitele Applause

jenda^^
Příspěvek Zaslal: st 8. červenec 2009 16:00 Předmět:
Je to na mě moc chytrých řečí, tak to nebudu číst, snad krom těch pár příspěvků hned za mým posledním.
Opravdu o Miladě nevím nic než to, co se píše, nebo spíš říká v televizi. Nevím, jak to tam je. Jestli říkáte, že to tam znáte a je to jinak, tak věřím vám, protože je mi jasný, jak v médiích všecko překrucujou...

//jenom chci ještě říct, což asi tak nevyznělo, že muj názor na tohleto se nemění. Když teda nejsou feťáci, tak nebudu říkat, že jsou zkurvení feťáci, ale furt nechápu, co se do toho motá Kocáb... Že je vyhodili z domu? No a co? Houmlesáky přece taky neřeší. Nebo jo?

LivArt
Příspěvek Zaslal: st 8. červenec 2009 15:13 Předmět:
tak romulus měl zřejmě pravdu, ovšem squateři se zachovali jako lidi...

zdroj

pecanz
Příspěvek Zaslal: út 7. červenec 2009 22:00 Předmět:
Arashid napsal:
pecanz: když musíš... tak musíš


Nemusím, ale věřím.. když vidím v televizi skupinu lidí, tancujících kolem policejních aut, a kolem nich další skupinu, která jim fandí a tleská, tak pro mě vše co tady píšeš o tom jak jsou ti lidé slušní a jak jim všechno patří a s fetem nemají nic společné absolutně ztrácí smysl..

A nejvíc mne dostala antifa, která se toho ihned zhostila a na svém webu uvedle několik "důkazních" fotografií, že lidé, kteří ty exoty vyháněli z Milady jsou neonacisté, pro mě naprosto nepochopitelné a nesmyslné, k čemu to psali a k čemu vše dokazovali, to je snad jedno kdo je z toho vyháže ne ?

romulus
Příspěvek Zaslal: út 7. červenec 2009 21:56 Předmět:
No, po přečtení celých informací na webu Milady jsem si udělal tento obrázek:
nesouhlasím s názory squatterů, ale opravdu to nebudou nějaké smažky, co dělají bordel a je jim jedno, co na to okolí. Stížnosti studentů z kolejí opravdu byly, ale squatteři se je snažili vždy řešit. Pozemek patří a patřil Ústavu pro informace ve vzdělávání, tj. státu. Dům nebyl zapsán v katastru, tj. opravdu právně neexistoval. Vše ostatní už asi bylo řečeno.

Myslím, že bez dohody s majitelem tento způsob života dneska není reálný. Squatteři pohrdají systémem a logicky pak i systém pohrdá squattery. Vybrali si "boj", tak musí bojovat a nikdo jim v jejich stížnostech asi nepomůže. Podle několika vyjádření na webu Milady, je provokovat policii dokonce baví, takže nechápu proč pak křičí o pomoc.

Opačně po dohodě s majitelem pozemku/domu a při respektování sousedských vztahů proti tomuto způsobu života nic nemám. Nemohl bych tak žít, ale nebral bych to tomu, komu se to líbí. Ale nesouhlasím se záborem cizího majetku. Soukromému vlastnictví a jeho ochraně vděčíme za to, že se tu nemlátíme dubovými palicemi a nekrademe si ulovené maso.

Arashid
Příspěvek Zaslal: út 7. červenec 2009 21:42 Předmět:
Co naplat, víc toho neřeknu, jen bych se opakoval Shame on You

romulus
Příspěvek Zaslal: út 7. červenec 2009 21:30 Předmět:
Ty stížnosti mám zprostředkované, takže jim jen věřím, ale netrvám na nich. O těch vlastnických vztazích ale pořád pochybuju... Think

Arashid
Příspěvek Zaslal: út 7. červenec 2009 21:14 Předmět:
O těch stížnostích pochybuju, lidé z okolí žádní nejsou, ačkoliv se jima oháněj. Pochybuju že si tam študáci z kolejí co jsou vedle choděj stěžovat na akce v pátek nebo v sobotu večer, kdy se většina z nich taky chodí bavit, nebo jede domů k rodinám. Ale možné to samozřejmě je.

romulus
Příspěvek Zaslal: út 7. červenec 2009 21:05 Předmět:
Fajn, ale proč jsem na webu Milady nenašel o tom (o symbolickém nájmu a dohodě s majitelem) nejen důkaz, ale dokonce ani zmínku?

V podstatě proti Squatterům nic nemám, dokud na ně, nebo na lidi co za nimi chodí, nejsou stížnosti z okolí (což věřím, že nějaké byly) a pokud se nebrání vystěhování na pokyn majitele. Když obsadím cizí dům, vystěhování bez jakékoliv náhrady riskuju. Teď požadují po systému, kterým jinak pohrdají, aby jim zajistil nějaká práva.

Ale jak říkám, jestli majitelem je opravdu nějaký Francouz a ten jim to nechal za údržbu, pak se omlouvám, že jsem mimo.



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna