Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se


Odeslat odpověď
Uživatelské jméno
Předmět
Tělo zprávy
Barva písma:  Velikost písma:
Vložit média:
Smajlíky
Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused
Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question
Idea Arrow Neutral Mr. Green Applause d'oh!
Drool Liar Shame on You Pray Anxious Not Talking
Think Brick Wall Whistle Angel Hand Sick
Shhh Eh? Dance Silence Slinták Magor
Thumb up! Thumb down! Zvracím Potěšený Mňau!
Předvolby
HTML: VYPNUTO
BBcode: POVOLENY
Smajlíky: POVOLENY


Antispamová jazyková kontrola:
Zadej (číslem) správnou odpověď.
Kolik je dvacetdevět plus padesátjedna?

Přehled tématu [obnovit]
Varda
Příspěvek Zaslal: čt 20. květen 2010 20:35 Předmět:
Když nejsou peníze, tak se prostě jdeme někam projít. Důležité je být spolu a ne kde a za kolik. Když jsem četla první úvodní příspěvek, tak první čeho jsem si všimla, že sis vlastně sám uvědomil, že něco není v pořádku. Ale když jsem se dál dočetla, že si to uvědomila i ona a že jste se domluvili, tak jsem se uklidnila.
Pánové často dělají chybu, že neschopnost splnit všechna ženská přání berou, jako svoje selhání a představa, že by za kino měla zaplatit slečna je pro ně skoro urážka. Pánové neblbněte. Slečny mají stejné kapesné, jako vy. Dnešní době říkáme demokracie a mluvíme o rovnoprávnosti. Nechám si ráda podržet dveře. Ocením, když mi muž pomůže do kabátu. Nabídne rámě. Políbí ruku, nebo koupí kytičku (mám na mysli třeba fialky za dvacku, ne kytici růží za pětikilo) To všechno mám ráda a je mi to, jako ženě příjemné a rozhodně bych se o to nenechala žádnou pitomou feministkou připravit. Ale klidně se s přítelem střídám v placení večeře, nebo kina. A když jsme na suchu oba, tak jdeme na procházku a je nám spolu dobře. Pravda je, že už jsme oba ve věku, kdy nás to ani jednoho neuráží. A všechno je OK.
Mladá princezna si také musí vyzkoušet, co všechno jí život dá. Ale znám dost příběhů o princeznách, které našly toho, který jim dal všechno, co jim na očích viděl a přesto byly nespokojené a nešťastné.
Ve dvojici jsou dva - dva na starosti i na radosti.
Takže buďte pánové dvorní a galantní a nenechte se vydírat, nebo na to ošklivě doplatíte. Wink

Beat
Příspěvek Zaslal: čt 6. květen 2010 10:44 Předmět:
Jistě. Vše má být vyvážené. Jsou věci ve kterých bude jeden mít vždy navrch, třeba vaření apod, ale zase ten druhý v technockých věcech. Jde o to aby každý měl svůj prostor a možnost se realizovat. inance se nepletu do toho čemu opravdu rozumí jen ona, pouze pomohu když jsem požádán a obráceně. chce to zkušenosti a toleranci, ale nikdo ji nesmí využít nebo zneužít a to se těžko učí a dodržuje.

drutek
Příspěvek Zaslal: st 5. květen 2010 22:42 Předmět:
k bítovi bych ještě dodal, že pokud jeden začne mluvit moc a pak chce mít ve vztahu nevrch, tak to je začátek konce. cokoliv se dělá, tak to musí být po domluvě a ne po vysloveném přání nebo rozkazu

Beat
Příspěvek Zaslal: út 4. květen 2010 08:07 Předmět:
Zkušenosti a rada hodně staršího. Embarassed Shhh Magor Magor Magor
Důležitá je komunikace. Pokud si ve vztahu nedokážete něco vyříkat, tak je to blbé. No a pokoušet se někoho "uplácet" a kupovat co mu na očích vidím je blbost. Pak si ten druhý z toho udělá standart a jen zvyšuje nároky. Pořádně se domluvit se naučíte až později, nebo nikdy, ale je je to základní kámen každého vztahu.
Držte se prvního hesla v mém podpisu a bude lépe. Nehledat všude problém, ale většinou vše je jinak než se zdá, takže mluvit, mluvit, mluvit o tom co se mi nezdá a co mne trápí. Jen ten kdo dokáže naslouchat a diskutovat (věcně) je zralý na vztah.

LivArt
Příspěvek Zaslal: po 3. květen 2010 16:00 Předmět:
tak toho si važ Smile

jenda^^
Příspěvek Zaslal: po 3. květen 2010 12:44 Předmět:
Tak to Tě má asi fakt ráda a navíc není hloupá. Smile

Neid
Příspěvek Zaslal: po 3. květen 2010 12:02 Předmět:
diky za odpovedi, tak se mi nakonec sama od sebe omluvila a trochu jsme to probrali, ted uz je vse ok

Wojcek
Příspěvek Zaslal: so 1. květen 2010 21:14 Předmět:
Hlavně ze sebe nedělej hodnýho chudáčka! Do kina si zajděte když budeš mít prachy, ale hlavně když budeš TY chtít! Na to že je jí 17 si dost vymýšlí (možná že je to tím, že je jedináček a je z domu zvyklá na to, že co si řekne, to dostane). Thompson má pravdu v tom, že nejsi žádnej kašpárek na pobavení.
Neměl bys všechno dělat jen Ty, ať Tě taky třeba někam pozve...

A co nejdůležitějšího, musíš si taky udělat čas sám na sebe! Nějaký citový vydírání, když s ní nejsi jeden víkend nepřipadá v úvahu! Nezapomínej na sebe, na rodinu, na své hobby, na přátele.. jasný?

Thompson
Příspěvek Zaslal: so 1. květen 2010 21:04 Předmět:
Řekl bych, že by chtěla moc, hlavně kluk není nějaký bavič holky, ale roznocenný partner a tohle mi připadá, jak když si priceznička stěžuje, že leží na zrnku prachu...O tom bych s ní zkusil promluvit, jestli bude mít pořád stejný názor, že jí máš ty bavit, tak to nebude ta pravá...

LivArt
Příspěvek Zaslal: so 1. květen 2010 20:52 Předmět:
Tákže, něco bys dělat měl, kino jednou za čas nebo tak něco není na škodu. Ale zase jestli se snažíš a s penězma máš problémy, tak to prostě ona musí pochopit



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna