Příprava masa je super... Ať už smažení řízků pěkně dozlatova a nebo to, když dáte maso do zapékací mísy nebo na pánev a pak jen dáte teplotu na minimum a ono se to peče samo, jen občas zkontrolujete jestli máte dost vody... A nejlepší část je to jíst
Ale chápu, že naházet ovoce do džusovacího přístroje je jiná liga... Tam člověk jen zmáčkne tlačítko a je hotovo...
mancini
Zaslal: út 28. duben 2020 08:00 Předmět:
Rád připravuji dezerty a džusy. Nesnáším přípravu masa
Elephant
Zaslal: út 21. duben 2020 11:40 Předmět:
Tak mně je to taky celkem jedno, ale v receptu opomenout tajemství šéfkuchaře dodávající ten správný švédský šmak je hanebné
p!p@
Zaslal: út 21. duben 2020 11:32 Předmět:
Koňské maso je dobré, chutná hodně podobně jako hovězí... Když nepočítám Ikeu, tak jsem si ho dal i v Burjacké restauraci... Ale větší kuriozita je kumys, kvašený alkoholický nápoj z koňského mléka... chutná to jak kefír...
Já nějaké trauma z toho co jím nemám... pokud to je bezpečné tak co... Naopak chci vyzkoušet všechno...