to je mi tě beate teda docela líto, ale asi není zbytí.. doba je zlá
drutek
Zaslal: st 6. říjen 2010 15:15 Předmět:
a v zimě ti tam bude zamrzat. takže ušetříš za lednici
Beat
Zaslal: st 6. říjen 2010 12:42 Předmět:
V soucasne dobe nejcasteji varim parky a pecivo z mrazaku. Nakoupim zlevnene a zmrazim. v buse krasne rozmrzne a mam jidlo.
drutek
Zaslal: st 22. září 2010 19:28 Předmět:
mně to připadá jako pelargonie
Makavelina
Zaslal: út 21. září 2010 08:28 Předmět:
To jsů řeřichy nebo masožravky?
Fph
Zaslal: po 20. září 2010 17:58 Předmět:
takze som si pripravil jedlo z mojich oblubenych ingrediencii... co dodat... (vsetko je v spoileroch)
najskor som bol pozret papricky
a potom kvietky
jirkacv
Zaslal: čt 28. únor 2008 14:21 Předmět:
to ja nikdy
Beat
Zaslal: čt 28. únor 2008 14:21 Předmět:
to bych řekl a ještě lépe to chutná. Na jogurtu a pepři se však nesmí šetřit!!!!
jirkacv
Zaslal: čt 28. únor 2008 14:14 Předmět:
to vypada dobre
Beat
Zaslal: čt 28. únor 2008 14:11 Předmět:
Přidám jeden velice zajímavý recept. Již jsem to kdys dávno dělal a je to výýýýýborné.
Subject: Krůtí stehna v pepřené jogurtu
Krůtí, drůbeží maso (je to jedno) stehna jskou lepší než ty suchý prsa.
Nakládám to v takovéto kejdě
Bílý jogurt (žádná vitalinea a podobné škrobové náhražky) trochu olivového
oleje (místo jogurtu se dá použít zakysaná smetana)
Do toho pepř hrubě i jemně mletý a dávám strouhaný kořen zázvoru (nemusíte)
Můžete třeba kari česnek - cokoli Vám chutná nebo udělejte více variant.
Jde to udělat i po Indicku s kari a sezamovým semínkem...
Naložíte to cca na den (je lepší jen v chladu a ne v lednici)
Pak to ogrilujete,necháte na tom ten jogurtik - trik je nepíchat do toho
vidličkou - obracet kleštičkami.
Udělá se chřupavá chrusta a je to
Dobrou chuť!
Martin Hroch programový ředitel Rádia Beat