Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se


Odeslat odpověď
Uživatelské jméno
Předmět
Tělo zprávy
Barva písma:  Velikost písma:
Vložit média:
Smajlíky
Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused
Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question
Idea Arrow Neutral Mr. Green Applause d'oh!
Drool Liar Shame on You Pray Anxious Not Talking
Think Brick Wall Whistle Angel Hand Sick
Shhh Eh? Dance Silence Slinták Magor
Thumb up! Thumb down! Zvracím Potěšený Mňau!
Předvolby
HTML: VYPNUTO
BBcode: POVOLENY
Smajlíky: POVOLENY


Antispamová jazyková kontrola:
Zadej (číslem) správnou odpověď.
Kolik je čtyřicetdevět plus deset?

Přehled tématu [obnovit]
jirkacv
Příspěvek Zaslal: čt 1. září 2016 10:30 Předmět:
no a ja debil mam telku uz asi sedm let :/

jenda^^
Příspěvek Zaslal: čt 1. září 2016 09:47 Předmět:
No právě proto bych chtěl něco s tím HEVC, ve kterým se za ty dva roky má vysílat. Smile

p!p@
Příspěvek Zaslal: čt 1. září 2016 09:40 Předmět:
televize je na dlouhá léta.... tedy tak na dvě... do doby než zase změní formát digitálního vysílání... Slinták Magor

jirkacv
Příspěvek Zaslal: čt 1. září 2016 09:28 Předmět:
ono z toho hotelu to asi nemuzes brat jako referenci.. nevis kolik ta Tv stala.. levna tv bude stat za nic at bude od kohokoliv.. babicka mela panasonic za par tisic v dobe kdy ja mel televizi za 20k.. ta jeji stala asi 6.. a byla to hruza..

ale jinak ja bych do toho asi nesel.. prece jen, telka je na dlouha leta (pokud mozno), a tyhle znacky na me nepusobi proste dobre.. predsudky rules Smile

jenda^^
Příspěvek Zaslal: st 31. srpen 2016 21:23 Předmět:
Hmm, nám včera v elektru pán tvrdil, že GoGen dobrý, že se nereklamuje nějak víc než velký značky jako Samsung nebo LG a že narozdíl od nich dávají záruku 40 měsíců.
Tak jsem studoval leták, co nám vrazil, a prodloužením záruky se souhlasí se zasíláním spamu. To by se nějak odhlásilo nebo něco.

Koukal jsem tedy na jejich výrobky a oni neprodávají skoro nic s tunerem DVB-T2 a podporou HEVC! Teda jo, našel jsem na heuréce 3 modely větší než 42", co tyhle brzy potřebné formáty umí. - za ceny, který jsou dokonce o něco horší než obdobný televize LG nebo Philips.
Reklamní spameři, co s tím? Anxious

(Jinak na poslední dovolený jsme měli v pokoji televizi GoGen a nepůsobila na mě až tak špatně, až na ten zvuk, kterej měl horší rozsah frekvencí než repráčky v mým telefonu)

Jarda
Příspěvek Zaslal: so 14. únor 2015 22:05 Předmět: Re: GOGEN
janstik napsal:
...Pokud by tv neměla kabelový tuner mělo by to fungovat....

Co by mělo fungovat? d'oh!

janstik
Příspěvek Zaslal: po 19. leden 2015 14:12 Předmět: GOGEN
Tak pánové,gogen vyrábí ETA a jde o panely a střeva z hundai tv.Vyrobeno v číně jako hundai u nás smontované v etě jako gogem.
Nedávno jsem si pořídil 40" smart tv.Nečekal jsem zázraky,ale měl jsem 8000,- a 32" jsem nechtěl,protože mám u pc monitor 27" a 32" se mě zdála opravdu malá.
Takže v tv analog-dvb-t a dvb-c tuner se zdířkou pro modul např.pro upc,dobrá funkce.
Obrazovka se rovná full hd v třídě kolem 10000,-,pokud se v obchodě mrknete na 40" tv kolem desítky tak si lze všimnout,že rohy jsou mírně tmavší jakoby méně osvětlené(samozdřejmě mluvím o led tv).U dražších tento neduh není.Máto jak samsung,lg,sony i další.
jinak nahrává to ok i hd,ale nelze v pc použít a nijak upravovat,ohledně autorských práv.Pokud by tv neměla kabelový tuner mělo by to fungovat.
internet jede ok,youtube bez sekání i hd klipy atd.Propojení přes pc DLNA přes kabel nebo wifi,jede bez problémů,v televizi přehrávám přímo bluraydisky zpc.divx nepodporuje.různé služby co to má jedou ok,jako topfun bez jakékoliv sekání.Je fakt,že nedávno se mi začalo youtube sekat tak jsem hned kontaktoval podporu,sice až za tři dny mě odepsali,ale ihned to řešili čím to bude a hded mi zaslali nový firmware,po aktualizaci zase jede.
V případě poruchy mám nárok na servis doma,takže se nikam stv netahám,pouze najdu nejbližší servis ten je odmne 50km a vyplním objednávku.Ještě jeden poznatek ze scartu ze zadu vychází signál pouze pokud hraje tv,jinak né.
Za ty prachy jsem spokojený,pokud by měl někdo otázku,ptejte se.

Beat
Příspěvek Zaslal: út 22. červenec 2008 08:10 Předmět:
2Pecan: Myslím že každý má právo říci zde svůj názor a pohled na věc, přestože se ho to zatím z nějakého důvodu netýká. Když jsem jezdil s rodinou, tak děti rozhodovali co se bude pouštět a ony měly všelijaké ty přehrávače, takže se ho to také týká, protože si tam chce pouštět muziku. Myslel jsem si že tuhle toleranci jsem tě již naučil a zdá se že asi moc ne. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Brick Wall Brick Wall Brick Wall Think Think Think

MAO
Příspěvek Zaslal: út 22. červenec 2008 07:39 Předmět:
jenda^^ napsal:
Já to rádio chci na to, abych mohl poslouchat i na cestách. Jestli si přestavujete, že tam budu mít nějaký 100W repráky a 500W subwoofer( Mr. Green ), tak ste na omylu, mam tam 13cm chrchláčky a na ty mi myslim bude stačit GoGEN... Whistle
jen te varuju ze s gogenem te zas tolik tech cest neceka... radia sou od nich opravdu hrozny... a po case (dost kratkym... Mr. Green ) prestavaji fungovat... ano servis funguje dobre a i vcelku rychle... ale stejne ho budes mit vic na ceste posta-obchod-rekmalace nez v aute... Wink nevim jakou mas cenou predstavu ale dat cca 2500 za kvalitnejsi SONY nebo JVC se urcite vyplati... ovsem pokud potrebujes USB tak si pripocti dalsich 12 stovek u techto znacek... Wink

pecanz
Příspěvek Zaslal: út 22. červenec 2008 06:13 Předmět:
teda thompsone radši bych bral autorádio s usb než s CD.. abych nemusel jak péro pálit pořád něco ale jednoduše to zkopíroval.. ale nevím jak o tom tak umíš krásně rozhodovat, do čeho si to rádio namontuješ, když do řidičáku ti pěkných pár let chybí ?? co do řidičáku, do občanky.. Mr. Green třeba si pak uvědomíš že usb je prostě pohodlnější.. Wink



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna