Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se


Odeslat odpověď
Uživatelské jméno
Předmět
Tělo zprávy
Barva písma:  Velikost písma:
Vložit média:
Smajlíky
Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused
Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question
Idea Arrow Neutral Mr. Green Applause d'oh!
Drool Liar Shame on You Pray Anxious Not Talking
Think Brick Wall Whistle Angel Hand Sick
Shhh Eh? Dance Silence Slinták Magor
Thumb up! Thumb down! Zvracím Potěšený Mňau!
V diskusi se drž tématu V této diskusi se prosím drž tématu!
Předvolby
HTML: VYPNUTO
BBcode: POVOLENY
Smajlíky: POVOLENY


Antispamová jazyková kontrola:
Zadej (číslem) správnou odpověď.
Kolik je tři plus třicetosm?

Přehled tématu [obnovit]
sipkoun
Příspěvek Zaslal: út 27. srpen 2013 20:07 Předmět:
Ahoj ,

toto je bod 3.:
Jděte do síťových připojení (většinou bývá v Ovládacích panelech, ve Vistě se jedná o odkaz „Spravovat síťová připojení“, který je nalevo v „Centru sítí a sdílení“)
Zvolte v menu „Upřesnit“ (uživatelé Windows Vista musí stisknout klávesu Alt, aby se nabídky zobrazily) a pak „Upřesnit nastavení...“
V otevřeném okně uvidíte seznam všech síťových adaptérů. Potřebujete se jen ujistit, zda je Hamachi první v seznamu. Když není, označte ho a přesuňte. Zavřete a uložte stisknutím OK.

Já mám v položce upřesnit tento text:
Systém Windows nemůže zobrazit vlastnosti tohoto připojení .Informace služby WMI jsou pravděpodobně poškozeny .Tyto potíže odstraníte obnovením systému Windows do dřívější podoby (bodu obnovení) pomocí nástroje Obnovení systému. Nástroj Obnovení systému se nachází v podsložsce Systémové nástroje složky Příslušentví.

PROSÍM o radu

Anonymní
Příspěvek Zaslal: út 6. březen 2012 17:32 Předmět:
Ahoj...prosím o radu..mám takový problem s hamachi 1.0.2.5 vždy když se chci přihlasit tak mi to napíše toto : zprostředkující server odmítl váš požadavek na přihlašení. nevím to mám dělat zkoušel jsem vše..prosím o radu..Smile)

mofisto
Příspěvek Zaslal: ne 2. říjen 2011 13:34 Předmět: problem
Prosimvas mam problem kdys zapnu hamachi ukazuje mi to ze sem offline v pohode ... ale kdys kliknu abych byl online pise mi to ze me server odmitl pripojit poradte mi prosim .... predem dekuji

jurci
Příspěvek Zaslal: po 22. srpen 2011 18:21 Předmět: problem s hamachi
ahoj ludia prosim Vas viete niekto poradit ja ked si dam spustit hamachi a stalcim aby som sa prihlasil napise mi server odmietol moje prihlasenie a stale som offline co mam s tim urobit?

Jomi
Příspěvek Zaslal: út 7. červen 2011 09:46 Předmět: hamachi / router / nastaveni Port forwarding
servus. Hand S kamarádem chceme hrát přez hamachi a neustále vidíme modrou šipku. Já mám router NETgear RP614 a nedokážeme to nastavit podle návodů, které jsou na internetu. firewally jsou vypnuté. Přikládám i obrázek nastavení hamachi / port forwarding. Může někdo napsat co přesně tam mám napsat? - a hlavně co napsat do server IP adress ?? zkoušel jsem různé kombinace u těch portů a IP adress a stále máme modrou šipku. Rolling Eyes když se napojím přímo do modemu tak nám to jde bez problému, ale na můj router je připojen ještě jeden člověk, takže nemůžu být připojen přímo do modemu.

http://imageshack.us/photo/my-images/571/howh.jpg/

info
Příspěvek Zaslal: ne 3. říjen 2010 23:53 Předmět: Hamachi x Tunngle
Mate neustale nebo caste problemy s Hamachi. Nefunguje, zlobi pripojeni? Nemate zrovna s kym hrat, hledate herni sit? Vsechny tyto problemy za Vas vyresi TUNNGLE - nový program od herní komunity pro hráče, na stejném principu jako Hamachi avšak s nulovou potřebou konfigurace ze strany uživatele. TUNNGLE navíc sdrružuje hráče v herních místnostech a proto již nikdy nebudete hledat hráče nebo místnosti. Navštivte 1. český TUNNGLE web - klikni >>> TUNNGLE - jak hrát hry přes Tunngle, česky zdraví Tom a těším se jestli hrajete Dirt2, F1 2010 nebo FIFU 2011 a PES 2011 Smile všechny hraju přes Tunngle - adresa: tunngle.aye.cz

Liu
Příspěvek Zaslal: ne 14. únor 2010 16:02 Předmět: Problém s Hamachi
Zdravím ve spolek, mám takovej trochu kuriózní problém a byl bych Vám vděčnej, kdyby jste se mi aspoň pokusili pomoci...rozepíšu se...pár dnů zpět jsem měl XP, brácha 7, a kámoš visty...postupovali sme dle Vašich kroků a sesíťovali jsme většinu her, které jsme chtěli hrát...nyní jsem přeinstaloval na 7...a od tý doby nic nefunguje, v hamachi se pingneme, firewally sem pro jistotu povypínal a beztak se nemůžeme připojit ikdyž se vidíme(např. v COD5)...hamachi máme sjednocenou verzi 1.0.1.5(dle doporučení) problém je v tom, že s bráchou máme lokální domácí siť a přes tu se připojíme, ale když zapnu hamachi tak mi to upřednostňuje síť hamachi, ačkoliv by bylo z mnoha důvodů lepší využívat tu naší lokálí síť, jak tomu bylo v případě když jsem měl XP...tudíž já a bratr sme fakčili na naší LAN a kámoši se připojovali přes hamachi...a no problém...a teď win 7, a spoustu problémů...už mě nic nenapadá, jak to zprovoznit, tak kdyby někdo z Vás měl jakejkoliv nápad, uvítám ho....popř. by mi stačilo rozchodit aspoň Borderlands(s XP mi to fungovalo a s Win7 se ani nenajdeme)

SpeederBB
Příspěvek Zaslal: po 21. prosinec 2009 21:07 Předmět:
ANo to jsem přesně zkoušel, už nám to jde, pomohlo sjednocení na verzi 1.0.1.5. Ještě to musíme vyzkoušet s ostatníma jezdcema a uvidíme.

jenda^^
Příspěvek Zaslal: po 21. prosinec 2009 20:49 Předmět:
A zadat IP jde? Zkoušel jsi tu radu v návodu? (Zakázat internetový připojení, spustit hru, jít v menu do LAN, skočit do woken, internetový připojení zapnout, počkat až se připojí Hamachi...) Mr. Green

SpeederBB
Příspěvek Zaslal: po 21. prosinec 2009 20:43 Předmět:
Nojo, ale firewally máme vypnutý nebo máme hamachi plně povolený. Já mám kerio, kamarád windowsáckej, ale vyplej.



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna