Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Mám na xichtě kvasnice a hrozně to smrdí... takže teď zrovna nic moc pocit Asi 2-3 měsíce trpím stále se opakující plochou hnusného akné po celé bradě nevím jak se toho zbavit
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 16. duben 2011 22:05
dneska se cítím docela fajn. až na to, že jsem na noční a ještě jedna mě čeká zítra
a pro makaka: nejlépe se usíná, po několika pořádných sexech. takže se vykašli na stěhování postele a najdi si chlapa. a když už na nic, tak alespoň na ten sex
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
drutek: aniž by to vyznělo špatně, tak musím říct že na sex chlapa nepotřebuju, uspokojit se dokážu mnohem lépe sama, než mě zatím uspokojil kdo v posteli (s vyjímkou orální stimulace )
Dneska je mi hrozně dobře, ještě vstřebávám včerejší vtipný rozhovor s manželem, stavil se u mě doma protože jsem mu tiskla smlouvu na nový byt a vyprávěl mi jak v Desné po fabrice kolují řeči, že jsem ho vykopla z domu, protože jsem mu přišla na nevěru tak jsme se pěkně zasmáli
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.