Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Ako sa prave citite ?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 304, 305, 306  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 20. říjen 2007 15:47
Dosť zaujimavo,zase som sa vratil k zabave na mojom SE Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 20. říjen 2007 23:30
Jako vymrzlej a hladovej kretén co mu ta jeho bejvalá oznámí že se vyspala s jiným co mu je 24 a jakl je akční a jaký já byl ťulpas a nemehlo. Fakt je mi "dobře". Kur*a proč ji mám stále rád. Chci umřít.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 20. říjen 2007 23:33
gin...beat: no tak nech toho, někoho mi tu dost silně připomínáš a to není vůbec dobře!
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 06:48
Beat: viem,ako sa citis...na toto zabera skvele iba jedna vec...najst si inu skvelu babu,ktorej budes venovat svoje myslienky.A potom Ti reci Tvojej ex- o tom,ako sa vychrapala s niekym,kto moze byt skoro jej synom,pridu iba ubohe a namiesto toho,aby si sa nad nimi trapil,sa jej vysmejes rovno xichtu Wink ked si taketo veci budes pripustat,budes sa iba zbytocne trapit a myslim si,ze to aj chcela dosiahnut....a vidim,ze sa jej to podarilo.
Kasli nanu a aj na take reci.
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 07:40
Už je mi mnohem lépe. Ráno je opravdu moudřejší večera! Má ho asi jen hračku a pomáhá jí se vyhrabat ze stavu v jakém byla. To je nakonec dobře, aspoň neskončí b blázinci nebo jiném ústavu. Už jen kvůli dětem. Opravdu si budu muset najít jinou ženskou. Pro samou práci na to nemám čas. Kašlat na ni a začít znova. Návrat již není možný. Musel jsem se vyspat. Díky za zájem. Ještě že tu jste. Pray Pray Pray A omlouvám se za chvilkový výpadek.
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 12:00
beat: výpadky má každej Wink A ta Tvoje ex si beztak jenom vymejšlí.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 12:06
to Beat: přesně takhle se chovala bejvalka mého kamaráda k němu Brick Wall našla si mladšího, a pořád tomu "starýmu" o tom mladým psala, on se trápil jak blázen a nakonec z ní vylezlo, že to dělala jen proto, že chtěla, aby starej žárlil, protože ho pořád chtěla, a s tím mladým to stálo za hovno, ale ona mu psala jak je boží, aby se neshodila. Ale "starej" už jí pak nechtěl a ona se v tom pěkně topila Twisted Evil Baby stejně lžou a vymejšlej si hovadiny, jenom proto aby někomu ublížili Brick Wall
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 13:57
Beat:neginzuj tu,ale daj sa dokopy Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 21. říjen 2007 22:41
Ta moje si nevymýšlí, jen ji nedošlo že jsem ji ještě nedokázal odhodit a zapomenout na náš společný život jako to udělal ona a brala mne jako kamaráda kterému to musí vše hned radostná zdělit. Promluvili jsme si o tom a omluvila se mi dokonce. No pozvala mne na véču jako bolestné. Jsem nakonec rád že žije a má chuť žít. Ještě před měsícem to bylo naopak. Paradoxem je že jsem to její skutečné léčení zařídil já. Stále se cítím mizerně a hlavně opuštěně a sám. To přejde, ale asi ještě sem tam budu mít depku a splín. Mám však mnoho důvodů proč žít. Možná budu mít i pro koho, ale nechci to zakřiknout takže Shhh Shhh Shhh Shhh Držte mi palce.
Jen žádnou paniku!!!!

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: po 22. říjen 2007 14:34
Beat,kazdy sme raz hore a raz dole.V zivote je to ako na vlnach.Treba chytit tu spravnu,ktora Ta vynesie hore...drzim palec,aby to bolo co najskor Wink
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 34 z 306