nepochopím jednu věc....proč všichni mají "depku"...to je ted módní věc? Deprese je psychická nemoc, to, že člověk má např. večer špatnou náladu a ráno je v pohodě přeci není deprese někteří lidé se snaží "depkou" jen na sebe upozornit (tím nemyslím nikoho z vás, ale např. EMO skupinu) přitom ani nemají důvod...tohle je třeba moje sestřenka
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: po 27. srpen 2007 20:38
U mna je depka pocit,ked nemam na nič chuť a zda sa mi,že nič nema zmysel.Prichadza hlavne pri sklamani alebo znechuteni.A praveže ked ju mam,nechcem nikoho vidieť a chcem byť sam.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
to krťa: promiň mi mou demenci a neznalost, ale co to je EMO skupina???? Spousta lidí bere depku jako momentální stav nálady, prostě maj blbou tak řeknou že maj depku, já třeba nemám depku nikdy a nikdy nemám blbou náladu (to včera byla jen zástěrka aby bylo pecanovi lépe)
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.