MAO (+28)
Malý Ale ObratnýVIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK

Zasláno: pá 9. květen 2008 08:13
vcera jsem zjistil jak zataci (nezataci) felicie kdyz jedete skoro kilem, zacne prudce brzdit a snazite se zatocit... mno nic moc pocit... nejak jsem zapomel na jednu zatacku a vyjel sem si az na za krajnici... jenom jsem slysel jak lita ten pisek kolem auta... ale vzladl jsem to a od ted si tam budu davat zase vetsi bacha

Zasláno: pá 23. květen 2008 13:34
Škoda Octavia II RS

sefik mi ji pujcil abych pro neco zajel do druheho mesta (ceska trebova...) a pri ceste zpatky do mne vrazil kokot kterej si myslel ze je na hlavni ale ona tam je prednost z prava no a porotze je cely usti uzavreny kvuli zavodum co tu jsou tak je ve meste aut jak na*rcanejch tak to do mne jeste ze zadu poslal kokutek ve Favu... takze dve hodiny reseni a skoda na octave odhadnuta na 220 000... zadek vcelku v poho tam se jedna jen o plecharinu ale ve predu to je cela strana i se sloupkama... mne boli krk a mam bouli na hlave... jeste ze debil nejel rychleji... doufam ze to je posledni spatna udalost ktera se mi tento tyden stala a bude uz jen lip... sem celkem v pohode protoze auticko je pojisteny a oba dva "akteri" sou taky pojisteni a sefik to bere sportovne... (stejne ma dalsi dve auta

)
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!