Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Chranite sa pri sexe?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: ne 4. prosinec 2005 19:59
2feErda: Tak to máš velký štěstí...mi si dávali bacha,ona brala antikoncepci a už jsem málem byl taťka.Na tohle si fakt dávejte bacha.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 11. prosinec 2005 20:44
To je individualne..niekto moze chciet a nedari sa,niekto si moze davat majzla..a je tatko Wink

Sprandi (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 3. duben 2006 13:43
Darth PZ napsal:
Hmm zajímavé já sice nic takového ještě nepoužívám Mr. Green ale divim se, to sem si nikdy nemyslel že kondomy jsou něco hnusného. takže je mám pořád používat jen na nafukování jo??? Mr. Green Mr. Green Wink

To mi pripomenulo jednu prihodu,co som zazil v skole.
Kamarat doniesol kondom do skoly,naplnil ho vodou a zaviazal,zacali sme si ho hadzat !pred ocami ucitelky! ktora to videla.Kondom zhabala a kamos musel ist za zastupkynou riaditela.Zastupkyna chytila ten plny kondom a pukol Mr. Green ,hned sa vsetka voda(okolo 2L priblizne) rozliala po celej riaditelni.To bolo huste...Tak som sa davno nenasmial,este aj ostatne ucitelky sa na tom smiali. Slinták Slinták Slinták Whistle

Re: Chranite sa pri sexe?

Zasláno: po 3. duben 2006 14:11
hanni napsal:
Touto diskusiou som sa inspiroval na jednom zenskom fore,ak citate pozorne nase forum,isto viete,na ktorom.

Precital som toto forum a neviem ako sa vola to zenske forum.
Mohol by si mi dat adresu? Mr. Green Mr. Green
Ja tam nepojdem!To chcem pre sestru. Whistle Angel Liar
Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 18. duben 2006 14:28
Arrow http://www.hormonalni-antikoncepce.cz/phpBB2/

Precitaj si aj Ty,uzijes si kopec srandy Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 25. duben 2007 12:23
nejlepší ochrana je sexuální abstinence Wink Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: st 25. duben 2007 16:54
To mi připomíná jeden příspěvek
extreme:pichat z gumou je jak lizat med cez sklenenou flasku

Skoro všichni se tady spoléháte na prášky. Příjde mi to strašně jednoduchý, kvůli pohodlí a "lepšímu" zážitku svalit všechnu odpovědnost na holku. Ona si je musí pravidelně brát, chodit kvůli tomu na gyndu, nést případné vedlejší účinky a když se to tak vezme, ona by se pak převážně starala v případě selhání o dítě. Shame on You To se fakt raději toho "komfortu" vzdám.
Stárnu, ale odmítám dospět!

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: st 25. duben 2007 17:41
A budeš spoléhat na mnohem méně spolehlivý kondom?
Mattoni, ty mluvíš jak feministka, holt to píšeš s tím, že to čte Beat a možná i Klárka.
Prášky mají i svoje výhody, např. pravidelnost mestruace, možnost ji posunout a podobně. Samozřejmě je to svinstvo, svoji přítelkyni jsem taky přesvědčil a už je 2 roky nebere. ALe v začátcích je to určitě lepší, než se spoléhat na nespolehlivýho chlapa s ne moc spolehlivým latexem

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: st 25. duben 2007 19:35
lion: Promiň ale tohle je můj názor a ne pohádka na kterou chci dostat Kláru. Mám ji rád, to všichni víte, ale taky mám svůj názor. Stejně jako na TH a antikoncepci. Docela ma mrzí že mě máš za takhle ubohýho. Rolling Eyes
Stárnu, ale odmítám dospět!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 25. duben 2007 19:39
Kombinace prášků a kondomu je dobrá. Mattonka se mi nemusí chtít zalíbit. No a Mattonka jako feministka. Mám podobný názor! Že bych taky byl baba převlečená za chlapa! Shocked Think Think Mr. Green Mr. Green Né každé je možno hormonální antikoncepcyï pžedepsat. jsou tu ale i různá tělíska a jiné. Mattonka má správný názor. N ato kolik mu je!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 6 z 15