Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Extremni Gymnastyka

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: ne 16. březen 2008 21:12
Palucko - tak to jsi dobrý ex gymnasta. Já to ještě mrskala na kladině, ta byla mrcha žtvrdá, když jsi spadl. Nohy samá modřina. Jo a jednou jsem se málem oběsila na mašli Laughing , když se cvičila volná sestava
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 16. březen 2008 21:21
syn majitela trampolin , skakal 5 rokov ., salta dozadu ., 43 ich dal zasebou a take s otockami a neviem co este a jedneho dna sme sa rano nudili bo este neboli zakaznici v objekte a skusali sme salta bo sme ich den pred tym kukali na nete ake sa daju este ,.,.a on spravil salto dopredu .,ale nedopadol na nohy ale spravil este dalsi strv otocku a dopadol nieco na ten styl ako pes ,.,.lenze ruka ten tlak nevydrzala a zlomila sa mu v predlakti .,. obe kosti sa mu prekrizili a ruku mal tak hnusne ohnutu .,,. pol roka v nej mal potom draty ,.., a to som aj pocul jak sa to zlomilo .,ze bleee ,. som skoro odpadol ftedy ,. a to dopadol len na skakaciu plachtu ,. nie na struny a ani na konstrkciu
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 16. březen 2008 21:47
v severnějších zemích mají trampolíny místo bazénu na zahradě Smile

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 280,- VK
Zasláno: ne 16. březen 2008 21:47
spis sauny, ne? Laughing
Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 16. březen 2008 21:49
hej hej robil som vo firme co robi trampolky ,. Obrázek

btw tie vodotlace som ja vyrabal Very Happy ,.
Zasláno: ne 16. březen 2008 23:39
takto nejak som raz dopadol .,dost že bolesť ,.,. myslel som ze to uz nerozchodim ,.,.[img]Obrázek[/img]
Obrázek

BratrCukr (+4)
Bažant
Bažant

10 425,- VK
Zasláno: po 17. březen 2008 15:56
Kdysi jsem se byl podívat na závodech ve sportovní gymnastice seniorů. A to byla gymnastika opravdu extrémní. Přišel osmdesátiletej děda, vyskočil na hrazdu, zacvičil prvky, o kterých ani nevim, jak se jmenujou, nakonec udělal čtyři veetoče, seskočil dvojnym saltem s čtyrobratem, pak si sednul na lavičce, kde jsem seděl já s kamarádem a prohlásil: "Stáří je na hovno, kluci, už mi to nejde." My sme z něj měli dost.

A když jsem viděl ten obrázek výše tak jsem si vzpomněl na holčinu z gymnaestrády která se prohnula tak, že si sedla na svoji hlavu. A ještě se u toho usmívala. To mi hlava nebere... Very Happy
Jsem Cukr, kdo je víc?!?

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 17. březen 2008 20:42
takoví lidi obdivuji, kdysi jsem četl, že probehl průzkum na starých lidech - když začnou cvičit, obnoví se jim až polovina buněk, což oddálí stárnutí Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 5 z 5