Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. červenec 2007 20:42
Určite som maximalne out,ale musim sa podeliť,že som videl Shreka 2
Sranda,že z niektorych hlašok som bol na zemi,najmä z kocura,asi zavitam do kina na trojku,lebo inak to nevydržim,musim to vidieť.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. červenec 2007 20:48
Moucha:tak ale ja asi nepojdem len kvôli tomu,lebo na obzore sa objavil nový kus (teda hned 3 ),takže asi tak.
Maki:ked si to pozrieš,zmeniš nazor,hlaška "Tak kote,s tebou bych si dal rict" je dokonala,ešte si to musim pustiť original s Banderasovym dabingom
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Moucha:tak ale ja asi nepojdem len kvôli tomu,lebo na obzore sa objavil nový kus (teda hned 3 ),takže asi tak.
ty tvoje kusy... stejne zase budes jen slintat na vsn a brecet ze ti ani jedna nechce dat, ze s tim kusem a stim kusem ses pohadal atd.. jako obvykle je budes mit tak akorat v hlave..
ty tvoje kusy... stejne zase budes jen slintat na vsn a brecet ze ti ani jedna nechce dat, ze s tim kusem a stim kusem ses pohadal atd.. jako obvykle je budes mit tak akorat v hlave..
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. červenec 2007 21:43
No ok,ale s mojou osobou aspoň nekoketovala žiadna,ktora by si sučasne zo mna robila sradnu za chrbtom
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.