Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas zaujaly :)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 136, 137, 138  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 30. říjen 2008 22:06
On jinej asi neni, mozna nakej kratkej snimek, ale celovecerni film jeste ne...
No tak Jendo vis co, sam autor rikal, ze film je srovnatelnej s tema od Hollywoodu, akorat tady na tom delalo o hodne min lidi...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 31. říjen 2008 23:18
Kung-Fu Panda - druhej film, co jsem viděl v HD (první byl Chocking Hazard), odteď si všecko budu shánět v tomhle rozlišení, je to naprosto dokonalá podívaná. I přes takovej trošku slabší konec jsem se celou dobu bavil, smál a skvěle se mi koukalo. ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
... jen to chce větší monitor Mr. Green
Zasláno: so 1. listopad 2008 14:08
Terry Pratchett: Barva kouzel - pěkně zfilmovaný první dva díly Zeměplochy v tomhle dvoudílným filmu. Od knížek ani moc odchylek nebylo, za což gratuluju. Ale nejsem si jistej, jestli se zrovna tahle forma hodí. Filmy my přišly takový zdlouhavý na jednu stranu, ale na tu druhou se dost skákalo z místa na místo bez nějakýho lepšího vysvětlení, takže to působilo zmatečně. Podle mě by bylo lepší natočit jako vícedílnej seriál o asi 30 minutových dílech, kdy by byl první díl v Ankh-Morporku, druhej Wyrmberg atd. Ale celkovej dojem je moc pěknej. ObrázekObrázekObrázekObrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 280,- VK
Zasláno: so 1. listopad 2008 16:29
ja vcera videl prvni dil a ze zacatku sem mel taky radost ze se nic moc nevynehcalo, ale pak se vynechala treba cela cesta do chramu bel samorotha a s tim souvisejici veci, a hlavne sem se tesil na vodniho skreta na okraji, ktery tam taky nebyl Smile Ale jinak se mi to libi, i kdyz mi to strasne znechucuje tremon, strasna postava, podle knizky nebyl tak nechutnej a slizkej Laughing Taky se ve filmu neda rict spousta rekl bych celkem dulezitych veci, ktery by osvetlili nektere situace Smile
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 1. listopad 2008 16:40
Právě proto myslim, že by byl lepší seriál, daleko víc by se tam toho dalo dostat a přitom by to neunavovalo. No a ten Trémon je fakt příšernej slizoun Mr. Green
Zasláno: ne 2. listopad 2008 01:14
Hancock - První polovina filmu je fakt prča, hodně jsem se smál. Ale druhá půlka je taková na mě až moc "romantická" a ten konec zvláštní - dokud byl houmlesák, tak to bylo lepšejší Smile ObrázekObrázekObrázekObrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: ne 2. listopad 2008 13:13
Želvy Ninja - první film, kterej jsem videl v HD a ne nahodou jsem si vybral animák, musim rict, ze je to fakt parada se koukat na film v takovym rozliseni... Uz nikdy nechci film v jiny kvalite Smile Ve filmu byli skvely efekty, rvacka v desti, bitka se spousty Ninju s klanu Foot, jen to bylo trochu zaujaty jen na dva bratry... ty ostatni stali proste jenom v pozadi, proto davam ObrázekObrázekObrázekObrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2008 19:04
Sexuální praktiky pozemšťanů - Už je to starší, ale je to hezký... Takovej jemnej humor... a občas jde Carmen vidět i prso. Slinták ObrázekObrázekObrázekObrázek
Zasláno: pá 7. listopad 2008 01:11
Vall-I - Hezký, neni tam moc keců, Váály je roztomilej, Ééva taky a kapitán lodi je takovej správnej "magor" Laughing ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 02:11
Tak jsem zkoukl Zmeškaný hovor a docela dobrý, ale ten konec byl vazne nakej uplne divnej.... proto dávám jen ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 79 z 138