Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 27. duben 2010 23:13
Já nevim, oni o tom geocachingu v poslední době furt všude píšou, až se mi to nelíbí.
Přesně, jak to tam popisujou v diskusi: keška je na každým smetišti a podobných kravinách a jen v listingu je to vychválený jako div světa. A navíc se u každý kešky pomalu tvoří fronta lidí, co by to odlovili. Třeba ty různě v přírodě u nás ani ne (dnes jsem zas měl jednu FTFTY), ale ve větších městech už to takhle fakt je...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 02:26
Tak tohle mě docela dostalo:
Co z toho člověk pak má, když je na jednom místě takovejch keší (asi o nějaký sérii knížek)?
Ale chtěl jsem se zeptat: není nějakej prográmek (ještě mrknu do MoZiGo, ale to je tak nepřehledný, že i kdyby to tam bylo, tak to nenajdu //tak jsem to tam asi našel, jenom i když mam stažený všecky kešky okolo a trasu najitou, to stejně hlásí, že v okolí je 0 keší, i když na mapě i od pohledu je jich hromada přímo v tom prohledávaným "poli") kde bych si naklikal na mapě kešky kolem cesty kudy pojedu a z toho bych si potom mohl nechat vyjet nějakej ten GPX nebo něco takovýho, co bych pak mohl otevřít v GCz a natahat si konkrétní údaje jenom pro těch několik málo kešek?
Přímo v GCz to jde snad jenom tak, že si stáhnu seznam kešek v okolí nějakých bodů, pak je promažu a nakonec dam stáhnout pro zbylý detaily.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.