Zasláno: čt 9. říjen 2014 22:28
Kdyby někdo měl zájem, tak je teď pár dní ke stažení zadarmo
Dragon Age Origins. Sice je to na Originu a nevím, co je to vlastně za hru, ale je to zadarmo, tak asi dobrý.
Mimochodem, vrátil jsem se k hraní Sleeping Dogs a tentokrát mě to docela chytilo. Teď koukám, že podle Steamu už mám nahráno 23 hodin

A nevypadá to, že by to mělo končit. Ale zas je fakt, že dělám i ty postranní úkoly.

Zasláno: út 14. říjen 2014 21:57
Tak celkem prý 35 hodin a mám dohraný mise, našel jsem všechny balíčky a tak...
Závěr tý hry je docela nářez a Wei Chen je větší borec jak Chuck Norris. Asi 3x ho skoro zabili a chvíli na to už zas čile poskakoval. Nejvtipnější bylo místo, kde se sotva držel na nohou, rozmazaná obrazovka, celej od krve, provrtaný koleno, zlámaný kosti... a pak prošel dveřma a zase běhal jako zdravej a zmlátil asi 10 mafiánů...

Zasláno: út 3. únor 2015 20:41
Včera jsem dohrál
Shadow Warrior a musím říct, že je to fakt super hra. Pořádnáý masakr davů démonských nepřátel pomocí katany, různých "kouzelných" úderů a nebo prostě raketometem nebo samopalem. Navíc zábavné, i tím, jak se hlavní hrdina a démon, který mu pomáhá, různě pošťuchují. Trošku to připomíná Serious Sama.
A taky se mi líbilo, že je tam plno takových věcí jako různé easter eggy nebo tajný místečka.

Jestli máte počítač, co to spustí, a máte rádi pořádnou odschool střílečku a rubačku, tak doporučuju.
Když si počkáte na nějakou slevovou akci, dá se koupit lacině - osobně jsem to v předvánočních slevách na Steamu koupil za 2,50 EUR.
No a dnes jsem začal toho posledního
Tomb Raidera (rok 2013), což je pro mě první TR, kterého hraju - jinak jsem viděl akorát u kámoše, jak hrál ty prastaré. Vypadá to nadějně, docela mě to na začátku na pár hodin chytlo. A to se to opravdu snažilo mě odradit.
S tou hrou mám totiž od začátku 2 problémy.
1) Příšerně nízké FOV, všechno je jako skrz dalekohled, navíc se k tomu místy dost třese kamera, takže se mi z toho dělalo nevolno! Ale pomohlo jít trochu dál, cca metr, od monitoru. (Normálně sedím tak 60 cm)
2) QTE. Trochu to s tím přehání, v každé druhé cutscéně je nějaké mačkání čudliků a když to člověk zmáčkne blbě, tak Lara umírá a já si můžu celou animaci dát odznova.
Jo a nechápu, jak někdo může hrát akční hry na gamepadu. TR na klávesnici s myší není nic moc extra, ale když jsem zkusil gamepad, tak jsem ho po první "zatáčce" zase musel odložit, protože mě to naprosto vytrhává od hry.
Ale na závody a plošinovky je to dobrý.
Jo a prosímvás, čte se to "tům rejdr"