Skusenost k nezaplaceni....
Zasláno: pá 13. leden 2006 21:54
Panove, mne se to stalo a ani nevim jak k tomu doslo. U me divky doma bylo vse v poradku, ale u te "druhe" se mi to fakt stalo. Tak sem se to snazil nepripustit. Ale ono se mi to stalo i u jedne nahodne akcii. A povim vam, ze to se mnou zamavalo. Sem to nikdy nezazil, vzdyt mne se to nikdy nemohlo stat... STALO SE !!!
Musel sem jit k znamimu, ktery je presne ten lekar, ktereho sem potreboval. On mi jenoznacne predepsal "modrou". (ony jsou totiz i oranzove a zlute) Pripadal sem si jako impotent. I kdyz s mou divkou to bylo v poradku. Prave proto mi znamy lekar vysvetlil, ze je to psychika a ze se to stane jeste mnoho krat v zivote. A stane se to kazdemu. Kto tvrdi ze ne, tak je lhar, alebo nedela sex.
Mam pratele, ktrerim se to uz taky stalo. Kdyz se mi to stalo, tak oni mi prvni zerkli, vitej v KLUBU. A pak mi to vysvetlili, ze to je jenom moje psychika. Kdyz to dotetka fungovalo...
Po uziti "mode pilulky" mi prislo horko, krev do tvare... Ale jinak v pohode. Panove, ja to s tou divkou mohl delat porad, jeste, jeste a jeste a jeste... Vubec to nefunguje tak, ze se sam od sebe postavil. Ale kdyz je divka hezka a neni zadne poleno, tak mate po o zabavu do rana postarano. Protoze Vam bude stat a brnet az do rana.
Kdyz sem to skousel druhy krat, dal sem si jenom polovinu a pak uz jenom polovinu z te poloviny

Jak sem rekl, stane se to raz kazdemu a kdo nebude pripraven, nebo bude zapirat, ze jemu se to nemuze stat, bude trpce potupen
Ja uz jsem do budoucna pripraven a krstem sem si uz prosel ....