Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak ji přivést zpět

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další  Poslední [vše]
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK

Re: Jak ji přivést zpátky

Zasláno: ne 13. listopad 2005 13:46
Tomáš Pikálek napsal:
P.S. Naco je tady tento web? Aby krytyzoval všechny osoby opačného pohlaví?! Rolling Eyes
Já se jí jenom tak nevzdám! Confused

Tento web tady není o kritice opačného pohlaví. Dívky a ženy máme rádi a mnoho z nás s nimi již nějaký tem rok žije. Na druhou stranu, co jsem tak četl, tak ti bude asi pod 15 let a té dívčině taky. Jak tady někdo psal, teprve se hledáte sami v sobě, okoušíte první lásky a jste (a to promiň) ve "vepřovém" věku, tzn., že jste na všechno ještě příliš mladí a v oblastech partnerských vztahů hloupí. Pokud jsem dále četl tvé výlevy a to co ti napsala ona a jak se k tobě chová, přečtu si i rady kluků, tak mi nezbývá nic jiného, než konstatovat, že pokud se jí nevzdáš a necháš se sebou orat, tak si blázen a nechtěj tedy rady od kluků, kteří jsou mnohdy stejně staří jako ty. Každý má své postupy a každý by takovou situaci řešil jinak. Nicméně, když jsem byl v tvém věku, takováto věc mě také štvala. Jenže byla trochu jiná doba. Stejně uděláš to, co ti poradí tvé srdce nebo mozek. Většina rad je pouze krůček k vlastnímu rozhodnutí. Toť vše a ať ti to vyjde jakkoliv, nezapomeň, že pro jedno kvítí slunce nesvítí Mr. Green Wink

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 14:00
Kua,uz som sa pri citani tejto diskusie chystal na napisanie par poucnych viet,ale weitless ma predbehol Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tomáš: Mozno ked si za par rokov spomenies na tuto historku,iba sa nad tym pousmejes.Tak ako to robim ja,weitless,romulus,jardas a mnohi dalsi,ktory uz mame nejaky ten rok odzity a taketo prve lasky daaaavno za sebou. Vsetci sme si tym presli a preto sa Tvojim reakciam a nazorom necudujem a nezazlievam Ti ich. Wink

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 14:29
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:28.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 14:31
2 Weitless-Moc hezky a vystizne receno Applause Applause Applause

plny souhlas Exclamation

Chlapi sobe a spolu na vse(tedy skoro Wink )
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Tomáš Pikálek (0)
Anonymní

0,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 16:33
Jj. Sorry, s tím webem jsem to nemyslel špatně, jenom mě naštvalo, jak jste o ní mluvuli. Crying or Very sad

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 16:55
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:28.

Tomáš Pikálek (0)
Anonymní

0,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:01
Szkepek napsal:
[Srdce by do toho šlo, ale racionalni mysleni rika rezolutne NE Sad

Ser na city, poslouche svůj klacek! Very Happy (to vymyslel jeden maník z naší třídy, se kterým ta moje holka asi taky dřív něco měla).
I have a problem. I love a nice girl, but I think she doesn't love me! Crying or Very sad Help me! Exclamation
Jak poznám, že mě holka má doopravdy ráda? (na to asi bude těžký odpovědět...) Question

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:42
------
Příspěvek upravil 2× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:28.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:46
na to neni moc tezka odpoved Wink ze Te ma nekdo rad(a to plati vsobecne i na kamarady)poznas tak,ze se z Tebe nesnazi nedelat blbce...sice se to nekdy muze stat,ale ten kdo Te ma rad,se Ti pak za to omluvi...pokud jde o "jiny"cit,tak pro Tebe/resp.pro Vas oba udelate to maximum co muzete,budete chtit byt spolu,budete lhat doma,ze jdete s kamaradem/kou jen pro chvili s tim druhym.Nebudete vnimat posmesky okoli za to,ze se treba vedete za ruce...Rozumis???

co se tyce rad kamarada(to s tim klackem)delej jak to sam myslis a citis,ale casem poznas,ze sex je sice dulezita,ale pouze mala cast vazneho vztahu...

Ja osobne se vetsinou pri rozhodovani ridim spis citem,nez rozumem Wink

Jeste neco-nema cenu holku tlacit extremne do kouta-pak zacne kol sebe kopat a budes prvni co ji chytne Exclamation

mimochodem Tome...nechces se u nas zaregistrovat??? Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2005 20:57
jardas napsal:
Jeste neco-nema cenu holku tlacit extremne do kouta-pak zacne kol sebe kopat a budes prvni co ji chytne Exclamation
mimochodem Tome...nechces se u nas zaregistrovat??? Wink

Zaregistrovanej su, ale nechce se mě přihlašovat. Very Happy
Takže mám třeba týden zvolnit? A pak to zkusit znovu? Crying or Very sad

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 4 z 9