Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na depku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:42
jenda.69 napsal:
Ale já neřekl, že to mam z Vánoc. Možná, že na tom taky mají podíl, ale jinak vážně netušim z čeho to mam. Včera když jsem vycházel ze školy, tak jsem přemejšlel vo nějakých kravinách a pak na mě padl smutek a ten se začal zhoršovat a zhoršovat...

no, to mi povidej soudruhu. Ja jsem dneska, den pred stedrym dnem zjistil, ze nemuzu zit bez jedne holky Brick Wall . Viz moje prani k Jezisku, uz si to fakt nemam cim kompenzovat. Nevim jestli zvolit jistoty, nebo jit do nejistot s tim, ze to muze nevyjit Crying or Very sad
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 23:58
Ale hoši, Vánoce se mají slavit, já jsem poslal i hezkou SMS holce, která mě před rokem udělala něco velice nepěkného, protože Vánoce by se měli prožívat tak, aby všichni byli šťastní, i já jsem v práci dneska rozdával pohodu, úsměvy, vtípky, prostě pohodička, zkuste aspoň o Vánocích nebýt sobečtí a nemyslet jen na sebe, bez koho jste, koho byste potřebovali, ale zkuste myslet na to, že když se budete usmívat a mít dobrou náladu, budete to šířit na lidi okolo a ti zpět na Vás. Zkuste aspoň o Vánocích nebýt smutní, třeba překonáte tu hranici, kterou pak jen tak nepřekročíte zpět.. Šťastné Vánoce..

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 00:33
Diky za ta hezka slova... vanocni depka mne zatim minula,ale i tak je hezke slyset mile slovo...DIky Marku Applause Applause Applause
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 00:44
Je to hezký. Chudák Darth PZ se mnou celej den vydržel na ICQ ( Mr. Green ) a dost mi pomohl. Díky Applause
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 01:35
jendo.69, ty ses furt sama depka, samej chudacek, ty se porad psychycky bortis! :)
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 02:58
Buď rád, že žiju a nedokážu si splnit ty myšlenky o sebevraždě Very Happy Eh?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 11:21
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:06.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:14
Szkepek napsal:
...
Shame on You Shame on You Shame on You Hoši, tohle je ale přece trapny. Vsichni vime, ze udajna komerce je jenom vymluvou pro lidi, kteri z nejakeho duvodu vanoce radi nemaji. Vanoce jsou tak komercni, jak si je udelate. Je jenom na vas, jestli uz mesic dopredu bombardujete supermarkety, nebo treba pul roku pred vanocema, kdyz vidite nejakou hezkou vec, reknete si : "Hele, to by se ji/jemu (matce, otci, holce, komukoliv) mohlo libit, vemu ji to na vanoce." V tom jsou ty vanoce. V tom je to kouzlo, kdyz stravite stedry vecer se svou pokrevni rodinou a na Silvestra vyrazite pobavit se s kamaradama a kamoskama. Verte mi, to vsechno se da zvladnout v klidu. A ze na vas z televize kouka stupidni Santa co vypada jak z PVC ? Je to vase chyba, mate ho proste vypnout a nevzrusovat se nim. Nemate radi kapra ? Udelejte si veprovy, do pekla nepujdete. Kornati vam zily ? Nevadi, klidne si na toho Silvestra pripijte, dyt je svatek. Nebo chcete sedet celou druhou pulku prosince na prdeli a rikat si, jak jsou dneska ty vanoce hnusny ? A ceho tim dosahnete ? Uzivejte se, mejte se radi, zavolejte holce kterou tajne milujete (ovsem az po vanocich, at neutratite za darky Wink ) tak jako to udelam ja...

Tohle jsou totiz Vanoce

Szkepek

S tou komercí jsem to myslel trošku jinak,ale to je jedno...tomu bláznění kolem vánoc se vyhnout nedá a já bych třeba vánoce slavil úplně jiným stylem než zbytek naší rodinny,jenže to dost dobře nejde.Já do depresí moc často neupadám (jsem více méně furt vysmátej a optimista,ikdyž to někdy není na místě),ale na Vánoce posledních pár let jo...je to možná tím jaký máme vztahy v rodině...na Vánoce se všichni tváří,jak se mají rádi ikdyž to tak není a mě to připadá hrozně trapný.Tímhle rozhodně nikomu nechci kazit vánoce,takže:
Norton varuje,čtení tohodle příspěvku může způsobit depresi

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:26
kluci,je zbytecny citovat prispevek nad sedou-akorat to v tom dela bordel a zbytecne to plni stranku..uz se to tu resilo nekolikrat

jj, musim rict ze je to pravda. Nekdy bohuzel nezalezi jenom na tom, jaky chcete vanoce vy, ale samozrejme i na tom, jaky je chcou ti, se kteryma je chcete mit vy Angel . To, o cem mluvis bohuzel taky dobre znam, ale co, hlavne ze mame jeziska Hand Slinták

EDIT : Bohuzel, nekdy delaji lidi to, co se tobe nelibi o vanocich, cely rok Crying or Very sad

Jarďas

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 16:12
Hoši, myslim že Kay Tracid to vystihnul přesněěě:

Life is too short, dont stress every day
leave your worries behind, go out and play
life is too short, grasp it in your hand
a natural miracle, have fun while you can