Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak se zbavit ženské?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
andree (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 14:16
napr. ze skoncis ako stary mladenec Very Happy

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 14:45
Len taky najjednoduchsi,co ma hned napadol:

Ked skoncis skolu a zacnes pracovat...skus si v praci robit co chces a posli sefa do p... asi sa v nej dlho neohrejes.A velmi skoro si tu Tvoju strategiu rozmyslis Wink

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 14:49
hanni napsal:
Len taky najjednoduchsi,co ma hned napadol:

Ked skoncis skolu a zacnes pracovat...skus si v praci robit co chces a posli sefa do p... asi sa v nej dlho neohrejes.A velmi skoro si tu Tvoju strategiu rozmyslis Wink

souhlasím... Ale tady to bylo řečeno ve smyslu zbavování ženy... Wink Tam narazíš akorát na sprosté nadávky, podrazy a pomluvy... A to všechno se dá přežít... Whistle Angel
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 11. září 2005 16:25
Orpheus napsal:
Mno, jeden lahky sposob ako sa zbavit zenskej je, ze jej povies ze si gay a pritahuju ta uz len muzi alebo take nieco.. lol
No, některé ženské jsou dost sdílné a pak by Tvou historku mohlo brzo znát nepříjemně moc lidí ve Tvém okolí... Rolling Eyes Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 20:15
ginzo napsal:
povedz jej:"ty s******á šlapka,si myslíš že si naj na svete,ale ja nie som taký k***t aby som bol stále s tebou,pochop to na mna proste nemáš,tak sa na mna v***r rovnako ako ja na teba a pochop že ty si tá posledná,ktorú chcem" Exclamation Exclamation Exclamation

Hahá, tak tohle se fakt povedlo Mr. Green Mr. Green Applause Taky bych se na to přišel podívat. Já osobně bych něco takovýho nebyl schopnej říct ani ze srandy, ani do vrby, prostě vůbec. Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 20:27
Uff, nerad čitam prispevky z hardcore obdobia Angel

Nova, 0,2 verzia:
"Pozri, ja neviem, či som pre teba dostatočne dobry, predsa by si si nechcela zahadzovať život s takym hajzlom ako ja, vieš, koľko mužov ešte stretneš, ktorí ti splnia všetko, čo ti na očiach splnia ?" Whistle
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 20:40
První verze byla o tom co nejvíc urazit jí, druhá je o tom co nejvíc urazit sebe... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 21:01
Lenže druha je spoločensky prijateľnejšia Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Cren (0)
Myš
Myš

10 100,- VK
Zasláno: čt 30. říjen 2008 00:53
Ta druhá je hlavně nefunkční Wink .

Jinak jak se zbavit holky nějak šetrně? Myslim, že pokud tě měla aspoň trochu ráda, tak bez toho aby ses jí zhnusil, nebo jí ublížil to nepujde.

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: čt 30. říjen 2008 07:21
Jak se zbavit ženské, aby ji to nebolelo? Tak to teda nejde, alespoň podle mých zkušeností a zkušeností okolí. A nejlépe je říct to rovnou, bez omáčky: Rozcházím se s tebou, náš vztah už nemá smysl. - Konec, tečka - nevysvětlovat - nevracet se. Sice to strašně bolí, ale dá se to přežít. Je lepší to vědět hned na rovinu, než žít dlouho v naději....
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 4 z 17