No, ne na kazdym to tak vypada, ale kdyby ste toho kluka videli, tak by jste zmenili nazor... Nekdy chodi oblikanej jak gay, v ruzovym, nebo takovejch tech svetriccich, jak nosej typicti anglicti homosexualove...
jj kroťte své názory- já taky nosím podkotníkový a homouš fakt nejsem! nejraději mám normální kotníkový, ale v létě chodím bud na boso nebo právě podkotníkový, protože mi v nich není takové teplo myslete si o mně co chcete
Ja si o tobe nebudu samozrejme myslet nic spatnyho,ale on ty podkotnikovy nosi skoro porad a i ted v zime a to obleceni, s kterym to kombinuje, to vypada fakt jako pravej anglickej ulizanej gay...
Mno obvykle nosim klasický, ale na sport i jiný. Třeba na gymnastiku nosim podkotníkovky když cvičim bez bot. Třeba na lyže sou absolutně na ho*no, takže tam vedou podkolenky.
Ja si o tobe nebudu samozrejme myslet nic spatnyho,ale on ty podkotnikovy nosi skoro porad a i ted v zime a to obleceni, s kterym to kombinuje, to vypada fakt jako pravej anglickej ulizanej gay...
tak jestli chodí takle tak to se nedivím já chodím úplně normálně oblečen....ale normální jsou prostě nejlepší a nemám rád svěětlý barvy
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.