Zasláno: čt 3. listopad 2005 16:02
No já taky už nikdy víc. Jsem se zaposlouchal a potom jsem se musel vrátit několik (mobilních) stránek zpátky, protože jsem vůbec nevěděl, co tam bylo
Jinak Prachett je fakt dobrej. Jeden z mála autorů, kterej mě u tý knížky udrží.
No, den byl stejnej jako jindy. V autobuse jsem seděl s kámošem a žádná holka mě nikam nepustila... Jinak ve škole nic zvláštního a probíhalo to tak jako jindy no...

Zasláno: čt 3. listopad 2005 19:34
No, tak v
16:45 se zase učit. Dneska jsem to docela uměl, takže bylo hotovo v
18:30. Tak dlouho kvůli mámě.. u Haddisku by se tomu říkalo příštupová doba
Dneska poprvý po tom učení mi není hrozně

Zasláno: pá 4. listopad 2005 07:13
Hm, tak ten probíhal včera nudně až na to, že mi kolem
20:30 přestal jít net. Teda spíš nepřestal a to na tom bylo nejhorší. Na některý stránky jsem se dostal a na některý ne

No, tak včera jsem to dočasně vyřešil přes Cproxy, přes který net jel a dneska už jde i bez toho.
Ráno je dneska stejný jako jindy. Jen jsem vstal o
10 minut později. No nevadí, co se stihne všechno
Holky asi nepotkam a v buse mě určo zase nikdo nepustí no, ale to nevadí

Zasláno: pá 4. listopad 2005 16:06
Mám takový pocit, že holky si to přečetly a tak si řekly, že se mnou právě pujdou

No jo, vymlouvali se, že jeli autem, protože pršelo.
V autobuse jsem seděl s kámošem, takže mě nikdo nepustil.
Škola nuda, za zmínku stojí, že jsem byl zkoušenej ze ZAE (základy elektrotechniky) a dostal jsem 1
Jinak je to stejný jako každý den. Uvidím, jestli se dnes stane něco co by vybočovalo, že mec tomu nevěřím.
16:36: Teď jsem si stáhl CD Rosenrot od R+ (rammsteini), tak ho posloucham. Ale poslední dny u mě jasně vede Sonata Arctica
nevím kdy přesně
, prostě když to CD dohrálo

tak jsem zklamanej, že to stojí za prd. Jediný CD, co se mi od R+ líbilo je Mutter...
Zbytek dne stojí za nic. Stahuju si Wallace & Gromita z DC++ a nudim se...