Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Kam spěje VSN?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 35, 36, 37  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 22. prosinec 2007 21:52
ne, smažu sám sebe jako uživatele Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 22. prosinec 2007 22:16
Hurááááááááá Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 31. prosinec 2007 17:24
Rád bych zavedl nové pravidlo fóra. Zakazuje se kritizovat nicnedělání šéfíků, upadání fóra či nízké návštěvnosti všem, kteří pro VSN nic nedělají, nepíší nebo málo navštěvují.
VSN nemá placenou redakci, která by se mu mohla dostatečně věnovat, proto se snažím co nejvíc umožnit spolupráci všem, kteří o ni mají zájem. Po novém roce se pokusím dát všem šéfíkům ještě více nástrojů pro obsluhu VSN. Snad bude tato "Open Source" cesta lepší řešení.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 31. prosinec 2007 18:05
Doufam ze to bude cesta k lepsimu Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 31. prosinec 2007 20:08
No já bych šéfíky kritizoval neustále. Já bych to potřeboval neustále. hodně jsem polevil a mám chuť toho zcela nechat. Škoda že nejde tak jednoduše smazat celý život jako tady registrace. jinak další práva nepotřebuji, protože neumím využít ani ty co mám. Embarassed Mr. Green Mr. Green doufám že vše co se udělá bude jen k lepšímu.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 31. prosinec 2007 21:32
Možná(!) se 1.1.2008 na VSN objeví novoroční projev Prezi.... totiž nejvyššího šéfa VSN. Záleží na jeho stavu po blížící se oslavě. Pokud by se někdo z ostatních šéfíků chtěl také vyjádřit k situaci na VSN, k domácím událostem nebo mezinárodní politickoekonomické situaci, stačí romulovi něco poslat na mail nebo SZ. Mám na mysli něco ve stylu někdejších novoročních projevů na SM nebo VSN.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 1. leden 2008 12:31
romulus napsal:
Rád bych zavedl nové pravidlo fóra. Zakazuje se kritizovat nicnedělání šéfíků, upadání fóra či nízké návštěvnosti všem, kteří pro VSN nic nedělají, nepíší nebo málo navštěvují.
VSN nemá placenou redakci, která by se mu mohla dostatečně věnovat, proto se snažím co nejvíc umožnit spolupráci všem, kteří o ni mají zájem. Po novém roce se pokusím dát všem šéfíkům ještě více nástrojů pro obsluhu VSN. Snad bude tato "Open Source" cesta lepší řešení.
Takže já můžu kritizovat? Slinták

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 3. leden 2008 15:52
Jsem určitě pro OpenSource. Občas se tu objeví nějakej nápad, kterej bych tu třeba zvládl udělat i já, jenže nemůžu a ten nápad pak nějak zapadne... no možná, že nejsou tak dobrý... Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 4. leden 2008 21:23
a novoroční projev nikde, nejvyšší šéfik to asi fakt přehnal Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 5. leden 2008 10:58
Protože se nikdo neodhodlal k napsání projevu, tak se o to pokusím já.
Minulý rok byl ve znamení mnoha událostí v životě a činnosti VSN. Prošli jsme několika "pohřby"a znovuzrození. Ke škodě VSN odešlo mnoho skalních členů a zůstala jen parta věrných a ochotných pro VSN něco udělat. Dokonce došlo i ke změnám ve složení "bohů" a je již jen jeden a tak v tom nebude nepořádek. Ke své škodě mi byla udělena možnosti která nejsem schopen využít a tak se nám rodina "červených" rozrostla o mnohé členy a doufám že ke spokojenosti všech. Taky se nastala změna ve struktuře. Máme zde první členku, které bylo umožněno sem přispívat zcela bez omezení. vyvvolalo to na nějakou chvilku odchod některých členů, ale většina se většinou vrátila. Makavelína se nakonec ukázala jako dobrý tah a VSN hodně dala. Také bych k nám přivítal nováčky.
Tak jako VSN tak i mnoho z nás si prošlo mnohýma životníma kotrmelci a jsem rád že jsme to všichni přežili ve zdraví a ochotni nadále pomáhat kamarádům a nikomu se nesmát když něco neví. Mnohdy vůbec nemám páru o čem se tu bavíte, ale nemám strach se zeptat a jsem rád že někteří se zase ptají mne, jako asi nejstaršího (věkem) člena. Děkuji za důvěru. Toto je právě ten dobrý duch VSN který nás asi spojuje. Moc vám všem děkuji.
Tak končím s plácáním a popřeji Vám všem aby nadcházející rok byl lepší než ten předchozí. Nikdy není tak špatně aby nemohlo být ještě hůř, ale i lépe. No a hlavně: JEN ŽÁDNOU PANIKU!!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 13 z 37