Zasláno: út 18. duben 2006 12:50
weitless napsal: Za starší a zralejší muže i já vyjádřím svůj názor. Fotografie, nasvícení, nalíčení udělá opravdu hodně a i z té fotografie Míšy je to znát. Když se podívám na druhou fotku Míšy, tak je to evidentní...tady je už vidět normální holka v normálním prostředí.
Diegova slečna vypadá trošku starší to je pravda, nicméně to může být sympatická holka do nepohody. Rozhodně na mě z fotky působí více inteligentně než slečna první - to je takový ten typ holky, co kouká jestli se ostatní koukají - jestli mi rozumíte

.
Sečteno a podtrženo - v mém pokročilém věku už není nádherně nalíčená holka v sexy plavečkách to podstatné. Důležité je aby měla něco v hlavě, dokázala se rozumně dívat na svět a dalo se s ní rozumně komunikovat. Zřejmě je to věkem, protože v mých 16 sem taky koukal na to, jak holka vypadá. Takže pánové nezoufejte...taky to na vás přijde

... Moje paní je ovšem výjímka...ta splňuje všechno
Uplne mi pises z duse.Aj ked sa mi viac paci Misa,keby som si mal vybrat,beriem Slavku.Vyzaruje z nej nieco,co mi u Misi chyba....proste nieco,co je este dolezitejsie,ako krasa.....a to charizma. O inteligencii je zbytocne sa bavit,kedze vidime iba fotky.
A kedze weitlessovu pani poznam osobne,jeho slova o nej mozem potvrdit....nechyba jej ani krasa,ani inteligencia.
Dieg0: to s tym vekom si ma prekvapil....naozaj nevypada na 16,skor tak na 25...co vsak ale v jej veku,pokial je inteligentna,nie je na skodu....takze neber to v zlom...mas tiez velmi dobry vkus.