Zasláno: út 11. květen 2021 20:07
Elephant napsal: A poslední věc - můžeš mi říct, prečo zůstala otevřená květinářství a psí salóny (ty většinu času), ale byla zavřená knihkupectví a elektro? Ono jsou taky studie, že přínos uzavření obchodů je marginální.
Mno, ne, viz možnosti simulace výše. A
tady máš reálny příklad.
citace: O diskriminaci lidí bez přístupu k očkování můžu mluvit už teď
Mno, ne, protože očkování nebylo ukončeno. Až potom se může jednat o diskriminaci. Nemůžeš křičet nic o diskriminaci, pokud ještě stojíš ve frontě.
citace: Ještě jsem nikde nenašel ani z ministerstva nedostal, jak moc je snižování čísel pomohl zákaz nočního vycházení nebo polovičaté uzavření okresů. Např. Pokles začal už před jejich uzavřením.
Tak jistě, protože nemůžeš vyjádřit podíl, pokud zrušíš (nebo zavedeš) víc podmínek naráz. Ale pokud by nikdo nic nedělal, tak by zas občané řvali, jak vláda nic nedělá a že to, co dělá, nestačí. Tak to tu máme.
BTW jestli tě takhle na tom tvém gymplu učili pracovat s infromacemi, tak chápu, že jste ostatním vysokým školám k smíchu.
(Ano, je to faul, obří, ale už mě ta diskuze nebaví, protože je to jak s dezinformátory - ne, uhneme jinam, ne, uhneme jinam, pořád dokola.)