Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
381 467,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 19:13
O diskriminaci lidí bez přístupu k očkování můžu mluvit už teď. Protože vláda rozjela předvolební kampaň zaměřenou na důchodce a po těch už nechce testy ani karanténu. Loni napříč Evropou slibovali, že k tomuto nedojde.

Ani, opatření se nevyhodnocují jednotlivě a se štěstím aspoň celkově. Ale graf od ÚZIS se zakroužkováním poklesu neberu jako dostatečně fundovanou analýzu.

Ještě jsem nikde nenašel ani z ministerstva nedostal, jak moc je snižování čísel pomohl zákaz nočního vycházení nebo polovičaté uzavření okresů. Např. Pokles začal už před jejich uzavřením. A mám písemně vyjádření od ministerstva, že neumí změřit přínos dílčích omezení, jak jim už několikrát nařídil soud, včetně ústavního.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: út 11. květen 2021 19:15
A poslední věc - můžeš mi říct, prečo zůstala otevřená květinářství a psí salóny (ty většinu času), ale byla zavřená knihkupectví a elektro? Ono jsou taky studie, že přínos uzavření obchodů je marginální.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 20:07
Elephant napsal:
A poslední věc - můžeš mi říct, prečo zůstala otevřená květinářství a psí salóny (ty většinu času), ale byla zavřená knihkupectví a elektro? Ono jsou taky studie, že přínos uzavření obchodů je marginální.

Mno, ne, viz možnosti simulace výše. A tady máš reálny příklad.

citace:
O diskriminaci lidí bez přístupu k očkování můžu mluvit už teď

Mno, ne, protože očkování nebylo ukončeno. Až potom se může jednat o diskriminaci. Nemůžeš křičet nic o diskriminaci, pokud ještě stojíš ve frontě.

citace:
Ještě jsem nikde nenašel ani z ministerstva nedostal, jak moc je snižování čísel pomohl zákaz nočního vycházení nebo polovičaté uzavření okresů. Např. Pokles začal už před jejich uzavřením.

Tak jistě, protože nemůžeš vyjádřit podíl, pokud zrušíš (nebo zavedeš) víc podmínek naráz. Ale pokud by nikdo nic nedělal, tak by zas občané řvali, jak vláda nic nedělá a že to, co dělá, nestačí. Tak to tu máme.

BTW jestli tě takhle na tom tvém gymplu učili pracovat s infromacemi, tak chápu, že jste ostatním vysokým školám k smíchu.

(Ano, je to faul, obří, ale už mě ta diskuze nebaví, protože je to jak s dezinformátory - ne, uhneme jinam, ne, uhneme jinam, pořád dokola.)
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 20:13
Ale o diskriminaci se jedná i před ukončením očkování. Co o tom asi technik může vědět, že?

Pokud soud vládě nařídí vyhodnocovat jednotlivá opatření a záměrně je zavádí tak, aby je nemohla vyhodnocovat jednotlivě, tak je to faul a plivanec do ksichtu demokracie.
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 20:15
Co to má společného s demokracií? Jakože se nemůžeš rozhodnout, která opatření chceš a nechceš dodržovat? To holt tak v nouzových stavech bývá. Nope, prostě krizovka, děláš, co můžeš, to bys měl teda jako technik vědět.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 20:17
Taky jsi zatím nevysvětlil, proč byla otevřená květinářství a ne knihkupectví třeba. A ukázal jsi na jeden modelový příklad, který nemusí být vůbec reprezentativní, protože vláda a tyto demagogické skupiny nemají data. Jen teorie.
Zasláno: út 11. květen 2021 20:20
LivArt napsal:
Co to má společného s demokracií? Jakože se nemůžeš rozhodnout, která opatření chceš a nechceš dodržovat? To holt tak v nouzových stavech bývá. Nope, prostě krizovka, děláš, co můžeš, to bys měl teda jako technik vědět.
V demokracii hlavně musí být opatření po roce odůvodněná. To nejde jako v Číně, kdy strana a vláda zavelí a lid se nesmí ptát.
Zasláno: út 11. květen 2021 20:22
A Mesesu se Sněhem a vládě s ÚZISem je buřt korelace i kauzalita. Nijak se hlouběji nesleduje, zda opatření mají korelaci s čísly a už vůbec ne, zda ta korelace je taky kauzalitou. Dělají z toho totalitní pavědu zaštítěnou nevědeckými.

Podle mě současný pokles je dán především promořením, který tu odstartoval v říjnu Vůdce a zlepšením počasí. Vir už nemá, kde žrát. To zejména v Chebu, Trutnově a Náchodu.

Vzhledem k tomu, že daná uskupení nemají žádná data, je moje tvrzení stejně validní jako jejich terorie.
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

NoArtist / NoName
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× Elephant, naposledy út 11. květen 2021 20:25.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 20:24
Ale mají data - 1 2

Já ti nvm, psa nemám, ale květinářství chápu - zavřením konce zboříš celý řetězec. Knihy se ti nezkazí v řádu jednotek hodin.

Připadá ti, že vláda neměla důvod tu všechno zavřít? Bys jsi posledního půl roku někde u nemocnice/v nemocnici?

citace:
A Mesesu se Sněhem a vládě s ÚZISem je buřt korelace i kauzalita.

Mno, ne, protože jejich práce je řešit data. Tedy i takové případy - 1

Příspěvek upravil 1× LivArt, naposledy út 11. květen 2021 20:28.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 20:27
Neměla. V době, kdy rozhodli o uzavření to bylo už jedno. A navíc uzavření obchodů má marginální vliv na čísla, jak jsme se přes zimu mohli přesvědčit. Mělo smysl zavřít fabriky a mnohem víc testovat PCR testy. Ne tahle parodie.

A byl jsem v nemocnici a znám lékaře. Ještě tam máš něco?
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 76 z 85