Zasláno: út 11. květen 2021 20:17
Taky jsi zatím nevysvětlil, proč byla otevřená květinářství a ne knihkupectví třeba. A ukázal jsi na jeden modelový příklad, který nemusí být vůbec reprezentativní, protože vláda a tyto demagogické skupiny nemají data. Jen teorie.
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: út 11. květen 2021 20:20
LivArt napsal: Co to má společného s demokracií? Jakože se nemůžeš rozhodnout, která opatření chceš a nechceš dodržovat? To holt tak v nouzových stavech bývá. Nope, prostě krizovka, děláš, co můžeš, to bys měl teda jako technik vědět.
V demokracii hlavně musí být opatření po roce odůvodněná. To nejde jako v Číně, kdy strana a vláda zavelí a lid se nesmí ptát.
»

Zasláno: út 11. květen 2021 20:22
A Mesesu se Sněhem a vládě s ÚZISem je buřt korelace i kauzalita. Nijak se hlouběji nesleduje, zda opatření mají korelaci s čísly a už vůbec ne, zda ta korelace je taky kauzalitou. Dělají z toho totalitní pavědu zaštítěnou nevědeckými.
Podle mě současný pokles je dán především promořením, který tu odstartoval v říjnu Vůdce a zlepšením počasí. Vir už nemá, kde žrát. To zejména v Chebu, Trutnově a Náchodu.
Vzhledem k tomu, že daná uskupení nemají žádná data, je moje tvrzení stejně validní jako jejich terorie.
»

Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)
NoArtist / NoName
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× Elephant, naposledy út 11. květen 2021 20:25.