Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 48, 49, 50  Další  Poslední
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:18
No to máš tak člověk umí blbě česky a angličtina neska patří pomalu k základnímu vzdělání. Jo rusky bych si vzpoměl možná rychleji. Doplňovat si vzdělání je při rodině a mém přímu pro mě luxus. Navíc sem línej chlap.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 08:44
weitless napsal:
A jsem zvědavej na jakej sraz pojedeš? Sraz rezavejch? Skinů? Pravicových levičáků? Whistle

A ty jsi ale nejakej vtipnej po ranu, co?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Nee, prijedu za tebou na sraz skaredejch plesatejch frajeru Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Zasláno: pá 9. září 2005 08:46
otesánek napsal:
No to máš tak člověk umí blbě česky a angličtina neska patří pomalu k základnímu vzdělání. Jo rusky bych si vzpoměl možná rychleji. Doplňovat si vzdělání je při rodině a mém přímu pro mě luxus. Navíc sem línej chlap.

Tu nejde o anglictinu a cestinu, ja nekoukam na Big Brothera, takze ja nevim kdo je Srack, ja myslela Shrek, ta zelena obluda z tej pohadky Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 09:05
Makavelina napsal:
Tu nejde o anglictinu a cestinu, ja nekoukam na Big Brothera, takze ja nevim kdo je Srack, ja myslela Shrek, ta zelena obluda z tej pohadky Mr. Green Mr. Green

No neviem,ale ja ziadnu podobu medzi Tebou a Shrekom nevidim...alebo sa mi zatemnuje zrak? Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 09:30
hanni napsal:
Makavelina napsal:

No neviem,ale ja ziadnu podobu medzi Tebou a Shrekom nevidim...alebo sa mi zatemnuje zrak? Mr. Green

Nezatemnuje Mr. Green Mr. Green otesánek říkal po ránu, po ránu jo, to se dá srovnat Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 11:02
Makavelina napsal:
hanni napsal:
Makavelina napsal:

Nezatemnuje Mr. Green Mr. Green otesánek říkal po ránu, po ránu jo, to se dá srovnat Mr. Green Mr. Green Mr. Green

A nebude to spis Fiona. Mr. Green Obrázek

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 11:24
Sape jééé tebe konečně vyfotily? Mr. Green
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 11:24
sap napsal:

A nebude to spis Fiona. Mr. Green Obrázek

Laughing Jééé, to by šlo Mr. Green ale ona je pak taky zelená.... Rolling Eyes Každopádně díky žes mě přirovnal aspoň k něčemu na co se dá koukat Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Zasláno: pá 9. září 2005 11:25
otesánek napsal:
Sape jééé tebe konečně vyfotily? Mr. Green

Směje se jak Joker v Batmanovi, jak ho hrál Nicholson Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: pá 9. září 2005 11:27
Makavelina, tebe neučili doma, že doubleposty jsou e e ? Wink Smile

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 15 z 50