Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 48, 49, 50  Další  Poslední
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:01
Makavelina : Ake hrube slova Wink.BTW nemyslim si ze by ti bolo treba make up (posudzujem podla foto Wink ).

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:20
Dieg0 napsal:
Makavelina : Ake hrube slova Wink.BTW nemyslim si ze by ti bolo treba make up (posudzujem podla foto Wink ).

Embarassed Wink Oooo, ďakujem Mr. Green Mr. Green Hrube slova? Ten hajzl si nic jiného nezaslouží, představ si že sedíš v kanceláři, přijde za tebou zákazník, chceš mu otevřít tu jeho zakázku a než se ti to podaří otevřít tak ti počítač 5 x spadne, vytuhne, samovolně se restartuje, to je mi pak trapně, i když to není moje chyba a pak se na nás shora řve že pomalu makáme... S touto supermoderní výbavou se není čemu divit! Jediný co je tu moderní je účes naší šéfový, a to nám kšefty nezvedne Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:32
Treba sa stazovat,stazovat a stazovat... Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:34
hanni napsal:
Treba sa stazovat,stazovat a stazovat... Mr. Green

Čo mysliš že robim každý den? Mr. Green Ale naše vedení má dlouhé vedení Laughing takže jim to nedojde dokud mi ten "počítač" jednoho dne definitivně neodejde... Mr. Green Mr. Green A doufám že to bude brzo, v takýchto podmínkých sa nedá pracovat!!! Twisted Evil
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:37
Treba mu pomoct,nech odide cim skor Wink

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:39
A keďže si správny babochlap tak urob vsetko mozne.Napriklad neumozni vetranie a podobne

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:40
hanni napsal:
Treba mu pomoct,nech odide cim skor Wink

Chtěla jsem to nakousnutý jablko majznout kladivem, ale pak bych musela čekat bůhví jak dlouho na novej, PC by mi nekoupili (prej Macy jsou lepší na grafiku, Confused tssss, to by mě zajímalo kterej vůl tohle vymyslel..) Not Talking Ale jednoho krásného dne, až bude slunce vysoko nad hlavou a šéf zas bude mít nějaké připomínky, s úsměvem sáhnu na terasu pro krumpáč, jéééé, to bude paráda Mr. Green řeknu mu že střepy přinášejí štěstí a už mě tam nikdy nikdo neuvidí Mr. Green Angel
Zasláno: út 6. září 2005 14:42
Dieg0 napsal:
A keďže si správny babochlap tak urob vsetko mozne.Napriklad neumozni vetranie a podobne

Už jsem zkoušela různé věci, šéf se v Macách nevyzná a nás supertechnik taky ne, takže tomu nerozumí nikdo, tak jsem si říkala způsobit tak nějakou záhadnou závadu....třeba vyndat HDD, vsadím se že když by to otevřeli, stejně by si toho nevšimli Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 14:45
Jak to tak čtu u vás v práci je taky dost lidí co tam za prachy choděj ohřejvat židli. Čim větší blb tim má vyšší postavení.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 17:01
otesánek napsal:
Jak to tak čtu u vás v práci je taky dost lidí co tam za prachy choděj ohřejvat židli. Čim větší blb tim má vyšší postavení.

U nás v práci je většina lidí co si choděj jen po ránu udělat kafe, zakouřit si, posedět pár hodinek u compu, postahovat si tam pár mp3, pak zajít za šéfem, říct si o přidání, případně sledovat on-line Vyhulený (viz. dcera mého šéfa). A já s kolegyní oddřeme všechno za druhý a pak ještě dostaneme seřváno, že stojej mašiny, když není co tisknout.. Evil or Very Mad Když chceme výplaty, slyšíme jen "nemam, nemam" a druhej den si milostpán velkopodnikatel přijede v novým Tuaregu a přiveze plány na barák za 4 miliony pro svou dceru, naštěstí jim neschválili hypotéku Twisted Evil to už bych asi vejplatu neviděla nikdy. Přidali mi jednou, když jsem jim odevzdala na jaře výpověď Twisted Evil asi to budu dělat častěji Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 6 z 50