Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 48, 49, 50  Další  Poslední
Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 19:49
Makavelina napsal:
Ricky napsal:

Vy dva ani nevíte, jaké máte štěstí, že ta dotyčná osoba tenhle topic vůbec nesleduje a nečte! Twisted Evil Wink Mr. Green Laughing

Ale přesto ho to přitáhlo jako magnet, co??? Hele, Ricky, měl by sis zas změnit podpis na něco drsnějšího, něco co se líp hodí do čistě chlapskýho fóra... Mr. Green

No je pravda, že furt hledám ten správný podpis, ale já spíše hledám něco vtipného, něbo něco, co upoutá... Think Už nemám potřebu rozjíždět velké mediální kampaně vůči některým zdejším domorodcům... Mr. Green

EDIT: Podle mě stačí, že mám čistě chlapský avatar... Laughing
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy
Příspěvek upravil 1× Ricky, naposledy út 6. září 2005 19:51.

Whitek (+3)
Bažant
Bažant

11 170,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 19:50
weitless napsal:
Apple je k ničemu a jsou to hračky pro děti se zastaralými procesory. Prostě pozlátko nahoře a uvnitř shit z vyřazených součástek. Kdo říká, že Mac je lepší na grafiku snad musí bejt šílenec.

Apple jsem mel na ZS a byl jsem s nim na 100% spokojenej, rozhodne lepsi nez PC s nejrosirenejsim virem na svete( = M$. Dokonce je davno znama vec, ze s ideou/grafikou oken prislo napred Jablicko. Jediny problem muze byt v lokalizaci - tzn pokud si tam ten vir chcete stejne natahnout v podobe M$ Office s nabodenickama, ale i ten se da odstranit).
Zatuhava? Me se ho nikdy nepodarilo uplne seknout a to jsem s nim delal psi kusy, podle me je rozhodne spolehlivejsi nez M$.
Weitlesse si cennim zejmena pro jeho zkusenosti se Siemensem a pro nadhernou hudbu, kterou ma k dispozici na strankach, ale zde to vypada, ze s MACem se moc nesetkal. Shame on You

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 19:50
Ricky napsal:

No je pravda, že furt hledám ten správný podpis, ale já spíše hledám něco vtipného, něbo něco, co upoutá... Think Už nemám potřebu rozjíždět velké mediální kampaně vůči některým zdejším domorodcům... Mr. Green

Dej si místo podpisu fotku, to je vtipné a upoutá!!
Hey, hey apple!

Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 19:54
Makavelina napsal:
Ricky napsal:

Dej si místo podpisu fotku, to je vtipné a upoutá!!

Děkuji za návrh, ale bohužel ho podle vzájemné domluvy musím ignorovat... Wink Mr. Green Angel
Zasláno: út 6. září 2005 19:57
Sakra, nějak mi to tady blbne, asi je to tu fakt prokleté... Think
Nežije tu v tomhle topicu čarodějnice? Mr. Green
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× Ricky, naposledy út 6. září 2005 20:01.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 19:57
Whitek napsal:

Apple jsem mel na ZS a byl jsem s nim na 100% spokojenej, rozhodne lepsi nez PC s nejrosirenejsim virem na svete( = M$. Dokonce je davno znama vec, ze s ideou/grafikou oken prislo napred Jablicko. Jediny problem muze byt v lokalizaci - tzn pokud si tam ten vir chcete stejne natahnout v podobe M$ Office s nabodenickama, ale i ten se da odstranit).
Zatuhava? Me se ho nikdy nepodarilo uplne seknout a to jsem s nim delal psi kusy, podle me je rozhodne spolehlivejsi nez M$.
Weitlesse si cennim zejmena pro jeho zkusenosti se Siemensem a pro nadhernou hudbu, kterou ma k dispozici na strankach, ale zde to vypada, ze s MACem se moc nesetkal. Shame on You

I setkal brachu, ale stále Applům nevěřím. Je pravda, že jednu dobu jsem opravdu po Macovi toužil (snad asi jako každý), ale ono to opravdu za ty peníze, co za to chtějí, nestojí. Budu stále tvrdit, že je to pouze nablýskané pozlátko, které nemá ani třetinu výkonu co dnešní PC. A jak správně píšeš, lokalizace a vůbec podpora je stále kdesi vzadu. Tím netvrdím, že PC a Windows je nějakej super převrat, ale než Apple za 80 000,- s plnou parádou, tak raději PC, klávesy, soft, repro, 22 monitor a pořád na tom vydělám Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 19:59
Whitek napsal:

Já věřím že nemusej být až zas tak úplně špatný, ale kdybys to viděl u nás v práci! To jsou skutečně zastaralé modely G3 a padají několikrát denně, např. když mám otevřený Photoshop a Illustrator najednou, zasekne se a nic než tvrdý restart nepomůže, za druhé naprosto nezvládají komunikaci s PC, naše "profesionální technické vybavení" čítá macy, jedno PC a osvitku, která je určena pro Mac, ale nás technicky znalý šéf ji připojil k PC, takže když vytvářím předtiskovou přípravu (pojmy jako CTP-desky se asi k mému zaměstnavateli ještě nedostali Wink ), tak jde dokument z Macu do Pc a z PC do osvitky a kolikrát se stane, že při této komunikaci z osvitu nakonec místo písmen vylezou tečky, křížky a kostičky, ale vím že to není chyba macu,ale toho jak je to všechno propojeno. Nicméně u PC se mi nestalo, že by se mi takovým strašným způsobem hryzal při spuštění několika grafických editorů současně. Jinak proti Jablku nic nemám!!! Mr. Green Klidně bych si ho koupila domů, ale myslím že pro využití ve firmě, kde se dělá grafika je to dost na 2 věci, jednak u nás v kraji není servisní středisko pro Mac, jednak minimum zákazníků vůbec ví, co to Mac je a podklady nosí na disketách nebo CD, které Mac prostě nepřečte. Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 08:25
Makavelina napsal:
U nás v práci je většina lidí co si choděj jen po ránu udělat kafe, zakouřit si, posedět pár hodinek u compu, postahovat si tam pár mp3, pak zajít za šéfem, říct si o přidání, případně sledovat on-line Vyhulený (viz. dcera mého šéfa). A já s kolegyní oddřeme všechno za druhý a pak ještě dostaneme seřváno, že stojej mašiny, když není co tisknout.. Evil or Very Mad Když chceme výplaty, slyšíme jen "nemam, nemam" a druhej den si milostpán velkopodnikatel přijede v novým Tuaregu a přiveze plány na barák za 4 miliony pro svou dceru, naštěstí jim neschválili hypotéku Twisted Evil to už bych asi vejplatu neviděla nikdy. Přidali mi jednou, když jsem jim odevzdala na jaře výpověď Twisted Evil asi to budu dělat častěji Mr. Green Mr. Green

Aj u nas je v praci kopec ludi,co iba zohrievaju stolicku.Nehovorim,ze ja sa pretrham,lebo su dni,kde nie je do coho pichnut,ale to je vynimka...no nestazujem si.Za tie prachy,co zarobim u armady a za tu robotu by som musel niekde v civile poriadne makat. Wink
A Ty by si asi mala tu vypoved nosit castejsie.Zabera to a nie si prvy pripad,co poznam.Mam kamosa - kuchara v jednej restike.Robil tam 6 dni v tyzdni od rana do vecera a nechceli mu zvysit plat.Nakoniec sa nasral,dal vypoved a zrazu sa peniaze nasli a plat mu zvysili...a poriadne.Skoda,ze u nas to tak nefunguje Mr. Green

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 09:26
Hanni Ty jsi nějaký militarista či co? to mi nějak uniklo Think
on les aura!

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 7. září 2005 11:35
mina napsal: