Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Máte profil na Líbku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Máte profil na Líbku?

Hlasování není časově omezeno.
Ano.:
30% 30% [ 9 ]
Ne, ale chci si ho založit.:
6% 6% [ 2 ]
Ne, nevidím důvod ho zakládat.:
40% 40% [ 12 ]
Ne, nelíbím se ti.:
23% 23% [ 7 ]
Celkem hlasů : 30 / Hlasujících: 27
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 18:01
jenda: jj já taktéž, a ne jednu.. na tohle je to výborná věc, poznávat nové fajn lidi..
ale tam to, co popisuju, bylo neco jine.. bohužel.. Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 18:03
pecan: dokážu si to představit, takovým se snažim vyhejbat nebo je spíš odradit (bohužel právě čim víc je odrazuju, tim větší zájem je Mr. Green d'oh! ) Naštěstí to je minulost, teď si tam s nikym nepíšu Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 18:13
jendo už je to lepší ? Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 18:15
noo ono nejprve šlo o takové to kamarádění po ICQ, dopisování atd.. vlastně začalo to tak, že mi ta dotyčná napsala sama, že mě viděla ve městě ale bála se mě oslovit atd.. tak potom sme si psávali a byla to celkem holka v pohodě, pak začala mít sebevražedné sklony, když se jí napsal, že bohužel nemám čas sní jít ven tak psala, že oni nikdo nestojí, že se nenávídí atd.. tak jsem na konec po čase kývnul, slečna na fotkách nvypadala zle tak proč ne.. Smile v ten den jsem jel na místo už v šest, ikdyž ona měla přijet až v devět, skočil jsem teda do hospody, ale celkem se to zvrhnulo a v devět už jsem měl náladičku.. Mr. Green tak jsem pak šel před bar kde měla být ona a prozvonil ji, znamení aby vyšla.. Smile z baru se doslova vyvalila slečna, která měla na sobě minisukni, mini tričko, ze kterého ji trčelo břicho a už ani nevím co, ale bylo snad -10°C takže jak to počasí tak ta postava tomu neodpovídali.. Mr. Green to už mi došlo proč na každé fotce má vyfocenou pouze tvář Mr. Green tak, když zamávala tak jsem jí šel na proti, a moje nálada zavinila to, že jsem jaksi zakopl.. Mr. Green první co slečna řekla nebylo nějaké milé přivítání, když jsme se viděli prvně ale " Ty jsi ožralý, co jsi pil ? ", takovým vražedným hlasem.. Mr. Green noo tak po pár větách co jsme prohodili jsem zjistil, že slečna je kapánek hodně namyšlená a radši jsme se rozloucili a rekli ze o jarních prázdninách zajdeme někam, to ale nikdo netušil co přijde potom.. Mr. Green šel jsem pak eště trochu popit a odebrali jsme se na autobusové nádraží, kde ta slečna byla ale já jsem o tom nevěděl, co se tam stalo popisuje tady sony Mr. Green no slečna mi potom pověděla že s nikým takovým nechce mít nic společné, to mi udělalo aspoň radost, protože já jsem s ní nechtěl mít také nic společné ale nedokázal bych to říct.. Mr. Green

možná jsem na něco zapomněl ale tady máte aspoň výstrahu na co si dávat na libimseti pozor.. Mr. Green
beztak to nebude nikdo číst ale měl jsem potřebu se podělit.. Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 19:36
wow.. to je zatraceně dobrej příběh! Applause
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 20:24
Dobře dobře Péťo, Ty se nezdáš Laughing Naštětstí jsem neměl zatim stejnou zkušenost Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 21:02
Já už se nepotřebuji nikomu líbit a na pokec zajdu radši s partou do hospůdky Wink

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 21:54
Chtít se líbit někomu na internetu je zvěrstvo, že Lione? Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 21:55
děkuji, děkuji... jsem rád že se moje love story líbí a doufám, že si z toho vezme nekdo priklad.. Mr. Green kdyz ma slecna na kazdem obrazku jen ksychtík tak je jasné proč.. Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 12. březen 2008 21:57
A když se chcete rozejít a nevíte jak jí to říct, vylomte před ní značku dej přednost v jízdě.. Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 5 z 15