Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Moj otec nechce verit ze su v kompe teplotne cidla a mysli si ze sa cidla v meracom programe len nahodne generuju.Prosim vas napiste mu sem niekto pravdu lebo mne neveri
Moj otec nechce verit ze su v kompe teplotne cidla a mysli si ze sa cidla v meracom programe len nahodne generuju.Prosim vas napiste mu sem niekto pravdu lebo mne neveri
Ano v počítači sou teplotní čidla přece kdybych přetakz¨toval komp tak by tam snad nebyla stejná teplota .
CPU idle tak 40, při zátěži drobet přes 50, větrák furt 2500rpm
Zasláno: st 27. červenec 2005 17:19
Dieg0 napsal:
To oranžovo-hnědý není nic jinýho než termistor, kterej měří teplotu...
To oranžovo-hnědý není nic jinýho než termistor, kterej měří teplotu...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.