hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK

Zasláno: st 19. duben 2006 15:25
No,za toho pol roka,co som tu nebol,sa toho v mojom playliste metalovej muziky vela zmenilo...pozhanal som asi 30 giga kvalitnej heavy/power/speed metalovej muziky.Klasiku,ako je nejaky Helloween,Iron Maiden,Manowar,Running wild,Nightwish a podobne kapely uz vobec nepocuvam.V dnesnej dobe je obrovske mnozstvo kvalitnych metalovych kapiel o ktorych sa mi doteraz ani nesnivalo,aj novych.Zostal som verny stylu power/speed (heavy uz menej)...len tak namatkovo vyberiem Dreamtale,Human Fortress,Iron Fire,Chinchilla,Crossfire,Perpetual Fire,Kiuas,Morifade,Galloglass,Adagio a mraky dalsich.Skvela je aj epic/speed moravska metalova kapela Salamandra.
No a kto ma skutocne rad skvely melodicky a naslapany power/speed metal,tak odporucam do pozornosti totalnu pecku - ukrajinsky Conquest. Vydali iba dva albumy,ale je to to najlepsie,co som kedy pocul.
A este k tomu black metalu....stiahol som si na taku malu ochutnavku snad najklasickejsi black metalovy album : De Mysteriis Dom Sathanas od Mayhem. Ufff,tak to som vydrzal pocuvat asi tak 10 minut....ta hudba mi nic nedava. Cital som na warfore jeden velmi pekne urobeny topic,kde jeden manik popisuje celu karieru a dejiny kapely Mayhem a aj ich jednotlivych clenov,aj s fotkami.......a mozem vam povedat,ze mi niekedy chodil az mraz po chrbte.Skutocne,ako vystrihnute z horroru.