To se povedlo Ale co víš, třeba si dají duet Kotipelto/Gott, třeba Zvonky štěstí
Tak zítra razíme na Čechovku, nezapomeň Pokusím se dostat i na autogramiádu ve 14:00.
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 12:08
V poslednom čase som sa dostal strašne blizko metalu,ale mám jeden problem:
Metallica je moc mäkka,speed metal nudný,Death metal je o ničom,jedine vyhovojuce je Nightwish
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 12:21
V pátek jsem si stáhl CD od kapely Arkona s názvem Lepta (2004).
Zajímavá hudba, melodický, rychlý, death, ten vokál je snad ženskej (nějak jsem nehledal, ale zní mi tak ) a nejlepší na tom je ta ruština (nebo polština, nevim co to je, ale spíš ta ruština)!
15 825,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 15:01
ginzo, ale stratovarius jsi si ještě neposlechl co? neber všechno jen podle žánru. (píšeš že speed je nudný... a v tom případě ti nepřipadá nudná Nightwish? Většinu písniček mají na jedno kopyto...)
lion: BYL JSEM TAM Na autogramiádě jsem si pokecal s Kotipeltem A koncert byl SKVĚLÝ!!!!! VIVALA STRATOVARIUS!!!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.