Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

METAL 🤘

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 60, 61, 62  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 16. říjen 2007 14:33
normalne po ich stranke ide chodit......album stiahnes na jednom nemenovanom vojnovom fore (WF) Wink

Ale popravde som netusil,ze poznaju Bonfireho Mr. Green
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2007 19:40
zrovna hrají na heyku nějakou písničku , ve které zpívá zpěvák z ramsteinu, ale není to ramstein
info pro ty co se taky doslechli o ukončení kapely ramstein. ovšem odporuje si to s prohlášením na netu, které četl kolega před cca 14ti dny, že ramstein pokračuje
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 18. říjen 2007 15:28
Korpiklaani - Trevaskanto
Zajímavý CD, takovej styl, kterej Korpiklaani hrajou, melodický, svižný... finský Smile
Zasláno: st 31. říjen 2007 17:04
Shaaman - Reason (rok 2005)
Mně tohle album zaujalo. Je to takovej melodickej metal, ne speed, nevim jak bych to určil. A hlavně se mi na něm líbí písnička Innocence Applause Nevim proč, ale přijde mi to trochu jak Stratovarius Think

kód:
http://uploaded.to/?id=p35c9u
Zasláno: st 7. listopad 2007 16:51
Dneska jsem poslechl kousek CD:
Mike Portnoy - Prime Cuts
a musim říct, že zatim se mi fakt líbilo. Je to progressive metal/rock a ten chlápek patří ke členům Dream Theater Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 7. listopad 2007 20:28
Ja prave pocuvam Heavenly a album z roku 2003 Dust to Dust....su naozaj bozski Wink
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 23. listopad 2007 07:17
Včera jsem si tedy poslechl toho Serje Tankiana ze SoaD, konkrétně nový album Elect The Dead, a tak je to celkem zajímavá hudba, taková jako SoaD... Někdo někde psal, že je to album roku... S tim nesouhlasim, na to je to moc velká nuda, neni tam žádná písnička, co by mě nějak extra zaujala.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 10. prosinec 2007 19:27
mě se líbí dost Laughing ale album roku, to asi taky ne...
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 10. prosinec 2007 23:59
Dneska jsem poslouchal Guitar Heroes, což je jakýsi projekt členů Nightwish, Stratovarius a Children of Bodom... Tak jako zajímavý, jenom je to šílená nuda, pokud metal neni progressive (alá DT), tak se bez zpěvu prostě neobejde...

citace:
info:11 most respected and talented guitarists of Finland participated in the record of the album, which it is necessary on the disposition to all facts, who loves virtuoso game on the guitar and prodigious solo. Recorded with participationAlexi Laiho and Roope Latvala (CHILDREN OF BODOM), Timo Tolkki (STRATOVARIUS) and Emppu Vuorinen (NIGHTWISH).
Each of 11 guitarists for this disk specially wrote their instrument composition.
Album is sustained into faster in the xard- fateful and khevi-metalicheskom style. Not smotyar to the fact that each guitarist was free make that the fact that he considered it necessary, somewhat monotonous came out, but on the whole it is good...
Besides guitarists in the record of album took part Lauri Porra (bass, STRATOVARIUS, KOTIPELTO), Kai Hahto (drums, WINTERSUN, ROTTEN SOUND), Janne Parviainen (drums, ENSIFERUM, SINERGY).

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: st 12. prosinec 2007 20:41
Jenda ak ta mozem poprosit uploadol by si mi niekde pesnicku - Korpiklaani - Tervaskanto a poslal by si mi link na icq?Bol by som ti moc vdacny
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 34 z 62