Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Miranda

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 13. září 2009 19:05
Víš, nemám nervy na to prolejzat si ten web s addonama do Mirandy. Už jsem to několikrát zkoušel a nikdy jsem se nedostal dál než za první doplněk (většinou vim, co chci, ale nevim, pod čim to hledat a když něco najdu, tak to funguje jinak Smile )
No, ale tak já to asi zkusim ještě potřetí Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 13. září 2009 19:13
je problém se zeptat (mně/na foru/na mucu)?
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: ne 13. září 2009 20:49
jendo, já ti v tomhle dobře rozumím - z QIPu jsem zdrhnul k Mirandě kvůli lepší rozšiřitelnosti, ale jisté věci jsou daleko lepší na Qipu
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 14. září 2009 15:31
Tak jsem mirandu rozjel a narval jsem do toho dva pluginy. Jeden na změnu okna kontaktů. Vypadá takhle a je to podobný Infiu (až na to, že je hnusnej Mr. Green )... Jakej skin mi poradíte, nebo jako plugin je na kontakty nejlepší? Tenhle je "clist_modern".

Obrázek

Na okno zpráv jsem nainstaloval "TabSRMM", po hodině nastavování vypadá skvěle ( Mr. Green ).
Teď jak tam dostanu smajlíky (nejlíp QIPácký koloboky, tu stejnou sadu - kdyžtak si jí předělam, fakt tam nechci mít milion smajlíků)?
A ještě něco hezkýho na historii, protože to originální je fakt strašný...
No, ještě pak budu mít další dotazy, zatím jsem se totiž nepřipojil na ICQ a okno zpráv jsem ladil přes QIPáckej jabber.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 14. září 2009 16:15
clist_modern i tabsrmm si můžeš libovolně oskinovat, nej je na to právě kombinace clist_modern a tabsrmm.

koloboky: 32x32px
16x16px

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: út 15. září 2009 11:25
Livarte, nevíš, jak zprovoznit ten neoficiální Skype to imo klient - jen jsem koukal na ty soubory jako puk a jestli je v readme postup, tak mi unikl.
//link: http://forums.miranda-im.org/showthread.php?t=22849

A Facebook plugin jsem sice zprovoznil, ale nezobrazuje jména (místo jména jen pro všechny stejné chybové hlášení) - nastavení jsem sice prošel, ale zatím jsem na nic nepřišel.
//tak jsem stáhnul znovu FB plugin a už se zobrazují jména - asi nová verze
//ale nedá se nějak udělat, aby se všechny FB kontakty zobrazovaly např. ve skupině Facebook?

Předem dík moc za radu
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. září 2009 15:42
facebook plugin je alfa verze, tak prostě ještě nefunguje jak má Wink
skype je uzavřený protokol, plugin funguje tak, že ovládá oficiálního klienta. Tenhle plug od tebe je taky ve vývoji, takže asi nebude taky 2x moc fungovat (opensource je v tomhle prostě lepší, nemusí se nic složitě dekodovat). Takže použij tenhle.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. září 2009 16:31
... ICQ je taky uzavřenej protokol, ne? Smile

Jinak moje Miranda už vypadá skoro podle mých představ. Chybí mi snad už jenom zobrazování xStatusů a away zpráv přímo v okně konverzace (ke kterýmu jsem našel jen jeden plugin, kterej mrší diakritiku, nezobrazuje ikonku - je třeba smileyadd, kterej mam, ale to je mu fuk Mr. Green - a občas ukazuje uplně něco jinýho než dotyčnej má v xstatusu)... Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. září 2009 17:17
u icq nejde o prachy...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: út 15. září 2009 17:41
jenda: mně to s těma xstatusy u uživatelů valí v tom yaho's packu Wink

a když si dáš záložku "Kontakty a poté řádky, tak tam na poslední kartě najdeš možnost zobrazit ikonu x-statusu zvlášť - ale je poté vpravo u ikony použitého klienta Wink

LivArt: už jsem použil ten normal Skype plugin - jen jsem chtěl vědět, jak donutiti fungovat i ten přes tu gateway - chtěl jsem mít na netbooku i lehkou verzi skypu, který skoro nikdy nepoužívám a když, tak už jen chat.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 5 z 11