Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 13. září 2011 21:45
To ZTE zkusím probral. Ace už je dost nad cenou. Ten telefon je pro mamku, takže to chce najít nějakou kombinaci ne moc drahý a složitý, ale aby to pár roků vydrželo (tzn ne nejlevnější krám).
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 13. září 2011 21:56
a proč teda vybíráš android? vezmi radši nějakou symbianovou nokii nebo tak něco, určitě je to jednodušší na ovládání
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 13. září 2011 21:58
Mamka na tom chce hrát i nějaký hry a hrozně se jí líbí Cut The Rope u táty Mr. Green Takže buď Androida nebo iPhone Razz (BTW co je na Androidu složitějšího než na Symbianu? Menu s aplikacema je všude stejný, SMS a telefonování si hodí na hl obrazovku...)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 13. září 2011 22:02
že to má hodně nastavení? Mr. Green

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

48 232,- VK
Zasláno: po 19. září 2011 08:41
Kolikrát za den běžně nastavuješ telefon? Wink
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 19. září 2011 17:59
správná otázka je spíš: kolikrát denně vlezeš třeba i omylem do nastavení - minimálně dvakrát..

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: po 19. září 2011 23:16
Čtu správně? že je Symbian jednodušší na ovládání než Android??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 21. září 2011 00:13
Tak jsem už taky vstoupil do klubu HTCčkařů. Dneska jsem si vyzvedl svůj nový mobil - HTC Desire Z. Zítra si dojdu na Nám. republiky pro fólii na displej a pustím se do testování a přemisťování programů a nastavení.

Tragikomická vložka z nakupování.
Teda byl horor ho sehnat.Nejdřív jsem ho na konci víkendu objednal u CZC, kde tvrdili na www, že skladem mají 3-5 kusů u dodavatelů a že bude k vyzvednutí dnes. Vzhledem k tomu, že to tam bylo i v pátek, tak mi to připadalo trochu podezřelé, tak jsem jim napsal k objednávce poznámku "platí datum dodání". Nenapadlo by mě, že v době dnešních provázaných informačních systémů se jim neodečítají automaticky zásoby ze skladu... V pondělí jsem čekal na telefonát o doručení psího žrádla, tak když jsem slyšel zvonit mobil, jsem ho ihned zvedl. Bylo to CZC, že termín dodání je nejistý. Že objednávek mají 10, neví, kolik jim přijde mobilů, spíš míň a že už žádné další nejsou jinde naskladněny a neví, kdy připlujou další... A že ty, co jim přijdou v úterý, neví, jestli stihnou ještě převézt na Prahu 4 dnes. Na to jsem řekl pouze počkat den dva mi nevadí, ale déle už ano. K tomu bylo hezké, že dostupnost sice už nebyla skladem, ale datum dodání prý čtvrtek Laughing Plutí lodí a to i hodně rychlou trvá min. 14 dní, spíš měsíc.

Tak dneska dopoledne koukám na web, u objednávky stále žádná blokace, tak koukám na heureku a vidím, že ho mají skladem u Datartu. Tak podezřívavě ověřím dostupnost po telefonu, a potom jdu volat do CZC, abych zjistil, jak jsem na tom s dostupností u mé objednávky. Řekli mi "termín neznámý". Zdvořile se toho hocha zeptám, jestli si můžu bez sankcí objednávku zrušit (v podmínkách mají, že může být, ale nemusí), říká ano, bez sankcí, tak ruším a běžím do Datartu. Objednávám s tím, že si to vyzvednu na prodejně. Ještě dnes odpoledne to tam bylo převezeno a k odběru.

Na konec jsem na tom vydělal dvě stovky Smile Zážitky z Datartu - nikde nevidím žádné odběrné místo, jdu k pokladně a ptám se, platím tam, nesu fakturu k reklamacím, úplně vzadu, kde nakonec mají i nápis VÝDEJ. Odcházím s krabičkou.

NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 21. září 2011 02:24
Když HTC Desire Z může mít i moje 14letá kámoška, tak už asi každej Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: st 21. září 2011 07:33
Ele: zfilmovat!!! Akorát bych to okořenil několika výbuchy ve stylu Baye Mr. Green Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 107 z 136