Přátelé teď mi známá doporučila jeden výděleček přes net, jde jen o to mít puštěnou takovou lištičku, ale čím víc je lidí v týmu tak tím víc penízků to sype, je to osoba celkem důvěryhodná, je tu někdo kdo by se chtěl přidat do mého teamu??? Je to celé zdarma, pojdte to někdo zkusit, třeba si přijdem aspoň na nějakou kačku
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 4. červenec 2007 20:46
No a co to je? Nějakej vir, ne??
Moucha: no právě, já to chci jako archiv... Teď jsme tam toho napsali celkem dost tak se klidně může zdát, že by někdo něco z toho potřeboval, tak ať se k tomu může dostat
to jenda: Né to není vir, já to neumim vysvětlil, jen se registruješ a pak musíš mít 5 hodin měsíčně tu lištu puštěnou když jsi na netu a čím víc lidí máš pod sebou a ty maj pak pod sebou další tak tím víc si můžeš vydělat, něco jako je to klikání na odkazy co s tím pořád otravuje DiegO ale za víc penězů...
No nevim, takovédle věci provozuje i google, tady jde vlastně o to že na té liště se ti ukazujou reklamičky, ale protože tu lištu můžeš shodit tak tě to ani neotravuje... já to chci aspoň zkusit když už nic jiného
nee, pro noutbuk no to je jedno, když za to nic nechtěji tak to zkusít můžu, jde jen o to prosurfovat 5 hodin měsíčně se zapnutým tím toolbarem, noco, nic mi to neveme
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.