Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 15:57
Jestli chcete vědět, co je velký tání, tak to je opak tohohle:

Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 16:57
doufam,ze bude tolik snehu i za 14 dni-jedeme s klukama do Jeseniku na takovou prima pochodovaci akci a ja si prave dnes zacal delat sneznice-jestli do te doby snih sleze,tak budu asi na mrtvici d'oh! Evil or Very Mad
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 17:18
hele,jak s tim linuxem? mám danix, je tam neco s Kernelem... nevite?
mám bootovací CD, spustim to,normalne jako kdybych mel system(live cd jestli jsem pochopil.chtel bych to mit normalne v pocitaci a prepinat mezi tim. dal jsem do radku to co jsem mel, a pak mi to ukazalao,ze to nema dost mista. (pry potrebuje 512 nebo 128 RAM jestli jsem dobre pochopil... to nevim kde sezenu,mám 256). rozdelil jsem jeste decko na dva kusy, a tam jsem uz chtel dat ten linux. a porad beztak ho*no.. co s tim?
HOne strikes again
aw yeah;)

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 17:50
Proc to delas furt dokola?Chlape mizernej...necituj prispevky nad svym Wink d'oh! Brick Wall Jardas

Zalezi to jak to mas nastavene. Linux kernel se normalne uklada do RAMky, zalezi kolik mas RAM a taky jak to nastavis. Podle me to ale rozchodis i s min pameti, staci zadat spravny parametr. nevim jak je to u danixu, ale u Kubuntu to bylo myslim "no-cd", takze pokud jsi tam nekde psal neco takoveho, tak to tam nepis Wink . Jinak je ten otaz strasne nekonkretni, lip zatim neumim odpovedet Crying or Very sad

p.s. Kolik mas na Dcku vubec neni dulezity. Bohuzel to nefunguje tak, ze by se linux nahral na hadr, to bys musel installit. Jak jsem rekl kernel de do RAM, zbytek vali z CD

p.p.s. Pokud s linuxem zacinas, danix bych ti nedoporucil. Bezi na knoppixu, coze je distro spis pro profiky, ja osobne bych si netroufl. Doporucuju SLAX linux (www.slax.org)
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 17:58
2Szkepek: necituj příspěvek který je hned nad tebou... jarďas tě sežere... Mr. Green Mr. Green samozřejmě myšleno jako vtip.. Hand Wink

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 18:00
Szkepky nezeru...na ne se jen nas** Mr. Green
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 18:00
Szkepek napsal:
HOne napsal:
hele,jak s tim linuxem? mám danix, je tam neco s Kernelem... nevite?
mám bootovací CD, spustim to,normalne jako kdybych mel system(live cd jestli jsem pochopil.chtel bych to mit normalne v pocitaci a prepinat mezi tim. dal jsem do radku to co jsem mel, a pak mi to ukazalao,ze to nema dost mista. (pry potrebuje 512 nebo 128 RAM jestli jsem dobre pochopil... to nevim kde sezenu,mám 256). rozdelil jsem jeste decko na dva kusy, a tam jsem uz chtel dat ten linux. a porad beztak ho*no.. co s tim?

Zalezi to jak to mas nastavene. Linux kernel se normalne uklada do RAMky, zalezi kolik mas RAM a taky jak to nastavis. Podle me to ale rozchodis i s min pameti, staci zadat spravny parametr. nevim jak je to u danixu, ale u Kubuntu to bylo myslim "no-cd", takze pokud jsi tam nekde psal neco takoveho, tak to tam nepis Wink . Jinak je ten otaz strasne nekonkretni, lip zatim neumim odpovedet Crying or Very sad

p.s. Kolik mas na Dcku vubec neni dulezity. Bohuzel to nefunguje tak, ze by se linux nahral na hadr, to bys musel installit. Jak jsem rekl kernel de do RAM, zbytek vali z CD

p.p.s. Pokud s linuxem zacinas, danix bych ti nedoporucil. Bezi na knoppixu, coze je distro spis pro profiky, ja osobne bych si netroufl. Doporucuju SLAX linux (www.slax.org)

No ja hlavně potřebuju to,aby to bylo v češtině... což tohle je:) pak mam jeste dalsi ctyri linuxi,tak se na to podivam... MImochodem,ja nechci aby to bylo na CD, ja to chci na hadr...

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 19:40
Szkepek napsal:
Pokud s linuxem zacinas, danix bych ti nedoporucil. Bezi na knoppixu, coze je distro spis pro profiky, ja osobne bych si netroufl. Doporucuju SLAX linux (www.slax.org)

Tak tohle se mi trochu nezda. Jak rikas: danix je zalozen na knoppixu a ten je zase zalozen na redhatu, coz je vseobecne doporucovany distro pro zacatek. Slax je zalozen na Slackwaru, ktery se zase pro novacky nedoporucuje. To bylo jen tak pro uplnost.

Jenze ja na tyhle kecy neverim. Dnesni distra si vsechno zaridi sami(detekce a nastaveni HW), takze je uplne jedno, ktery si vyberes. Zacinal jsem na Slackwaru, zkousel jsem mezi tim par dalsich distribuci(redhat, knoppix, slax, suse, gentoo, corel linux, ), ale skoncil jsem zase u Slackwaru.

p.s.: slax bych taky novackovi klidne doporucil ;)
Obrázek

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 19:46
jardas: můžeš prosímtě skončit s tím abys mazal ty citace Pray je to otřesný lepší je číst ty citace Pray Pray Pray
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 19:48
To se mi taky zdá trochu divný Shocked
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 139 z 2937