hehe, díval jsem se a nechápu proč má pecanz, moucha, krrtek, bonfire a hanni ty práva která mají, a stejně je nevyužívají nebo si je nezaslouží ?
teda pecanz, toho chápu, ten by bez nich byl nasra.ý ale i tak..
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 4. prosinec 2008 22:48
Moucha občas s něčim pomáhá, krrttek se tu moc neobjevuje, to je fakt, Bonfire a hanni nechápu, pozůstatek starýho řádu a pecan je jasnej. Když jsem mu je sebral, tak brečel, že je Beat lhář, že to vykecal, i když já o tom nic nevěděl
Mnozí dostali práva v dobách kdy sem skoro nikdo nechodil a já nic neumím. Protože se osvědčili tak jim to zůstalo nebo bylo legálně přiděleno. Je to tu někdy až moc červené, ale to nevadí.
Jinak díky za info s michals75. No je nás 5a půl ještě bany. Nevím o co přesně jde, ale třeba trošku trpělivosti by stačilo. Mnozí se poučili, ale mnozí také ne. Nechám to na vás. já již ztrácím přehled.
Zasláno: čt 4. prosinec 2008 23:00
pecanz napsal:
ano ty sis vzpomnel zrovna v den kdy jsme o tom mluvili s Beatem.. koncim stim clovekem.. rozdal taky uplne zbytecne nekolik admin prav ale nechat jednomu chudackovi mod prava nemuze..
// ale ja jsem je nechtel zpatky me jsou k nicemu, ale jde o princip..
ani nevím že byl na mne tak nasratý! Vůbec jsem nikomu nic neříkal. Zase blbá souhra náhod. A já vůl korunovaný mu ještě pomáhám z průserů!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 4. prosinec 2008 23:20
Ono to vypadá fakt divně, že jsme se tak sešli, ale já vůbec nic netušil. Prostě jsem si řekl "teď tu už pořád jsem, pecan mi nemusí pomáhat" a dal je pryč...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.