Zasláno: út 13. leden 2009 14:32
palucko: Skvělá úvaha - bojím se, že až moc přesná.
Jo a v Jaslovských Bohunicích jsem byla. Můj současný manžel tam odsloužil 2 roky vojenské základní služby. Přidělili ho ke strážnímu útvaru určenému na ochranu elektrárny a hned dostal zákaz chodit do stráže, protože má brýle. Tak ho vyzkoušeli, jestli zvládne řídit avii a když ukázal, že jo, tak 2 roky vozil do kasáren zásoby potravin a kdeco. A když jednou napadl sníh a byla taková klouzačka, že neprojela ani sanitka, tak vezl jednou i rodičku do porodnice. Ale když se vrátil z vojny, tak mu řekli, že to, že udělal řidičské zkoušky u armády, neznamená, že umí řídit a musel si dělat řidičák na osobák a na ten náklaďák nemá dodnes..... Taky zajímavý úkaz.
Jo a byli všichni ujištěni, že dva roky v těsném sousedství jaderné elektrárny nejsou nijak nebezpečné a že se nemusí bát, ale v Bratislavě od nikoho z nich nechtěli lékaři krev, jako od dárců - jak slyšeli Bohunice, tak je bez testů vyhodili a když šli kluci do civilu, tak jim doktor doporučoval, ať odloží plození potomků alespoň o rok... A Luboš říkal, že těsně u elektrárny rostou krásně veliké maliny a třešně
S tím plynem jsem zvědavá. Na netu píší, že Rusko tvrdí, že plyn pustilo, ale žádný neteče. Tak to si ho asi pustili doma v kuchyni a čekaj až ho bude dost na škrtnutí sirkou....
Začínáme doma taky zvažovat alternativní řešení na vytápění po cikánsku a budujeme v obýváku uprostřed místnosti ohniště - nábytek by mohl na pár hodin stačit a za silnicí je les