Zasláno: pá 28. květen 2010 20:34
Jo to jo. Škoda, že to tu nebylo loni, ale já bych stejně asi psala normálně, protože by mne nenapadlo, že mne tu může někdo najít a identifikovat. Většinou jsem si říkala, že by mne tu mohl najít manžel, ale to by až tak nevadilo, třeba by se spíš rychleji vyřešila situace. Ale že z toho bude mít trable můj přítel, kterého jsem tu navíc pokud vím nikdy neuvedla ani jménem - tak to mne ani ve snu nenapadlo a dodnes to nechápu a na takovou "náhodu! nevěřím. A ten poslední průšvih - noooo zdá se že to zase tak veliký průšvih asi nebude. Pro ty co mne neznají: Dělám v metru dozorčí už 2 roky a jsem tzv. "v letmu" to znamená, že nemám stálou stanici, ale že jsem pokaždé na jiné stanici a na jiné trase a zastupuji nemocné kolegy a ty co mají dovolenou.
No a po té, co se minulý týden k nám do práce zákeřně dostal odtud můj článek, který jsem psala jen pro VSN a teď to koluje po služebních mailech... Tak mi přítel vynadal, že jsem nenapravitelná a že stanici nedostanu nikdy, protože se všichni budou bát, že o nich budu psát "veselé" historky na internet....
Jenže dopadlo to přesně opačně. Moji nadřízení si patrně po přečtení článku řekli, že jsem nebezpečná a že je čas mne někam uklidit... Dneska za mnou přišel směnový mistr a zeptal se, jestli bych nechtěla přes léto zastupovat dlouhodobě nemocnou kolegyni - to znamená být celé léto na jednom místě a netahat pořád každý den batoh, jako kráva sem a tam...
No a protože to vypadá, že ta paní bude nemocná, až do doby, kdy půjde do důchodu, tak mám naději, že už tam zůstanu natrvalo. A navíc je to stanice, která není v podzemí a je vidět sluníčko a nejsou tam eskalátory a jsou tam milé kolegyně a prostě hurááá hurááá juch juch juch. Jestli to vyjde, tak budu k zastižení od 1. července na trase A stanice Strašnická Jupííííí držte palce. Jen musím být do té doby hodná a nepsat veselé historky z metra - a když - tak jen na VIP