Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2502, 2503, 2504 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 30 let

121 021,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 14:19
preco?

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 15:38
2Jenda: my víme, že jsme měli pravdu s tím VIP Laughing

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 17:36
Volby: Kdokoliv vyhraje, my prohrajeme Sad
NoArtist / NoName

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 20:08
Jééé teď koukám, že mám u jména taky VIP. Shocked Děkuji za důvěru Cool
Varda Elisabeth

Narozeniny jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 20:11
Když vím, jaký problémy kvůli VSN máš, tak myslím, že VIP diskutování si zasloužíš hlavně Ty Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 20:34
Jo to jo. Škoda, že to tu nebylo loni, ale já bych stejně asi psala normálně, protože by mne nenapadlo, že mne tu může někdo najít a identifikovat. Většinou jsem si říkala, že by mne tu mohl najít manžel, ale to by až tak nevadilo, třeba by se spíš rychleji vyřešila situace. Ale že z toho bude mít trable můj přítel, kterého jsem tu navíc pokud vím nikdy neuvedla ani jménem - tak to mne ani ve snu nenapadlo a dodnes to nechápu a na takovou "náhodu! nevěřím. A ten poslední průšvih - noooo zdá se že to zase tak veliký průšvih asi nebude. Pro ty co mne neznají: Dělám v metru dozorčí už 2 roky a jsem tzv. "v letmu" to znamená, že nemám stálou stanici, ale že jsem pokaždé na jiné stanici a na jiné trase a zastupuji nemocné kolegy a ty co mají dovolenou.
No a po té, co se minulý týden k nám do práce zákeřně dostal odtud můj článek, který jsem psala jen pro VSN a teď to koluje po služebních mailech... Tak mi přítel vynadal, že jsem nenapravitelná a že stanici nedostanu nikdy, protože se všichni budou bát, že o nich budu psát "veselé" historky na internet....
Jenže dopadlo to přesně opačně. Moji nadřízení si patrně po přečtení článku řekli, že jsem nebezpečná a že je čas mne někam uklidit... Dneska za mnou přišel směnový mistr a zeptal se, jestli bych nechtěla přes léto zastupovat dlouhodobě nemocnou kolegyni - to znamená být celé léto na jednom místě a netahat pořád každý den batoh, jako kráva sem a tam...
No a protože to vypadá, že ta paní bude nemocná, až do doby, kdy půjde do důchodu, tak mám naději, že už tam zůstanu natrvalo. A navíc je to stanice, která není v podzemí a je vidět sluníčko a nejsou tam eskalátory a jsou tam milé kolegyně a prostě hurááá hurááá juch juch juch. Jestli to vyjde, tak budu k zastižení od 1. července na trase A stanice Strašnická Jupííííí držte palce. Jen musím být do té doby hodná a nepsat veselé historky z metra - a když - tak jen na VIP Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Varda Elisabeth

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 20:36
tak gratulace Smile
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Narozeniny jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 20:37
Varda: nebo zkus napsat ještě nějakou veselou historku a třeba z Tebe udělají ředitelku Mr. Green Magor Jinak taky gratuluju Wink
Zasláno: so 29. květen 2010 12:14
Já jsem taky dobrej. Mr. Green Už jsem se skoro vztekal, že mi zas na linuxu nefunguje sdílená tiskárna, a pak jsem zjistil, že v ní není papír. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 12:20
Obrázek
Whistle Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2503 z 2937