Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:17
A to ti nestačí vytvořit rodičům zvlášť účet s takovým oprávněním, aby tam nemohli? Wink Na Linuxu je to samozdřejmost (žádný uživatel nemůže jinému lést do domovského adresáře, pokud nepovolíš jinak), na Windows si to musíš nastavit. Disk snad předělávat do jiného PC, aby to přečetli nebudou. Hlavně NIKDY nedávat rodičům heslo administratora (Win) nebo roota (Linux). Shame on You

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:20
To bych nemohl, protože táta si občas instaluje nějaký programy nebo nějaký aktualizace u tý internetový banky... A navíc nevim, jak se to nastavuje Laughing
U nás mají admin práva všichni. Wink
(a admin neni zaheslovanej) Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:30
Administrator není zaheslovanej? Laughing Jsi vůl? (sry, ale jinak to říct fakt nejde...) Necháš si na svým PC otevřenýho uživatele, který může všechno?! Brick Wall
Pokud ty aktualizace neovlivňují systémové soubory, tak tomu uživateli můžeš nastavit práva, aby mohl instalovat (nevím, jak se ta skupina ve Win jmenuje, tuším power_users). V Linuxu bys mohl nastavit práva přesně "na míru" toho uživatele. U nás doma mám oprávnění instalovat jenom já, protože otec vždycky něco udělá blbě a pak mě nadává, co jsem s tím udělal, že to nefunguje Laughing
Nejsem si jistej, ale myslím, že i když jsou na Windows uživatelé ve skupině administrators, tak můžeš nějaké složce nastavit oprávnění, aby do ní nemohli. Oni tam sice nemůžou, ale to oprávnění můžou změnít Laughing d'oh!
BTW, když máš všechny uživatele adminy, tak se zvětšije ryziko nakažení Wink
Napadlo tě koupit si externí HDD, který bys odpojil a schoval, když bys šel pryč?

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:39
Kde bych na to vzal?
Riziko nakažení se možná zvětšuje, ale já věřim svýmu antiviru a firewallům... Za tu dobu, co mam ADSL jsem ještě neměl vlastně ani jeden virus... Wink A to mam pořád stejný oprávnění Whistle
Nemusíš mi kázat.. Twisted Evil Angel

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:40
Někdo to radši přes Icq, někdo naživo Whistle Mr. Green

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:44
Mě to je jedno, ale zdá se mě, že kódování je zbytečný, pokud tam teda nemáš nějaký extra tajný dokumenty. Každopádně bych to ale nekódoval žádnou součástí windows nebo co, ale nějakým prográmkem - teď jsem jeden pro Win i Lin zrovna zkoušel, ale už nevím, jak se jmenoval Brick Wall

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:47
btw jendo, na icq myslis tohle?
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=riadne_kriptovanie.jpg
HOne strikes again
aw yeah;)

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 19:48
Já už to asi taky nebudu nikdy windowsama šifrovat. Very Happy Doufam, že jednou si ten klíč z tý zálohy vydoluju...
Na ICQ myslim tak, že jsem měl složku, do který se ukládají přijatý soubory nastavenou tak, aby je šifrovala.

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 20:28
si porid HW klic.... Slinták Slinták Slinták

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 2. červen 2006 20:36
Kua, nevim, proč jsem přeinstalovával Windows, když teď jsou s tim samý problémy... Po spuštění mam takovejhle tray:
Obrázek
Vůbec tam neni třeba Nod32, QIP, nVidia SoundStorm, apod i když běží! Brick Wall

// když jsem přes správce úloh ukončil a spustil explorer, tak tam je tohle:
Obrázek ale mam pocit, že tam furt něco chybí

///taky je zajímavý, že když chci přehrát wmv soubor, tak se mi nejdřív šíleně zpomalí počítač, že jde jenom hejbat myší a pak vyskočí BSoD Mr. Green d'oh!

//// nevíte někdo, kde stáhnout kodeky windows media, abych nemusel instalovat windos media player? Shocked Mr. Green

///// už mam něco z microsoft.com Laughing

////// muj počítač je asi na windowsmedia alergickej, zrovna mi málem zase spadl, když jsem klikl na windows media encoder Rolling Eyes

///////
Obrázek
Ani kodeky nefungujou. Zkusim přeinstalovat ovladače na grafiku. (nejnovější už mam, ale když to píše, že je chyba v nich, tak je znova stáhnu a nainstaluju)

//////// Hehe, tak nic nepomáhá Laughing Furt padá, šmejd jeden.
Na tu tray jsem přišel. Když počkam až při přihlašovací obrazovce dochrochtá a pak se přihlásim, tak je tam všechno.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 261 z 2937