Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 11. září 2006 23:27
kenas: Kdysi dávno, jsem na desce s VIA133KT chipsetem musel nastavovat UDMA módy přes jakejsi "DMA tool", jinak to nešlo. Ten pak navíc zůstal běžet jako rezidentní... Možná to je něco podobnýho, koukl bych na web výrobce chipsetu nebo MB.

Jinak přes PIO mód opravdu žádnou super rychlost nečekej.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 09:32
sidbin napsal:
Stejna rychost pripojeni? Neni to flashem?

Pray ano je to společný server pro cca 12pc Pray
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 14:46
Nevíte, co dělat, aby mi nerachtal větrák (nevim kterej, asi u zdroje). Když zapnu PC, tak to občas řve, jako by nějak drhnul nebo jak to nazvat, strašnej rachot, když párkrát praštim do zadní části kejsu, tak už normálně šumí, jak by měl.. Čim to je? Dělal mi to i starej case a teď mi to začal dělat ten novej...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 14:55
Namazat, ale obvykle je to jenom otazka času, kdy začne znova. Koupil bych nejaky novy,kvalitni, treba Arctic cooling...
Veselé Vánoce!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 14:59
Kde mam brát peníze? Potřeboval bych rozšířit paměť, nějaký ty chladiče na zdroj i na cpu by se šikly (děsně se mi líbí, že kámošovo počítač vůbec neni slyšet, když ho zapne), nějakej tichej hdd (ten WD co mam vážně hezky rachtá) no jo, taky bych ho mohl vyhodit a používat jenom ten 200GB seagate, jenže ten už mam přeplněnej, navíc nevim, jak by to bylo s tim připojením SATA, užil jsem si s tim dost srandy i když mam ten WD s XP na IDE
Ale kde na to mam brát? d'oh!
No, budu muset šetřit.

//jo a namazat asi ne, už vidim, jak povolim šroubek a celý se mi to rozpadne Laughing

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 15:13
ta stovka tě snad eště nezabije http://www.czechcomputer.cz/product_doc-98C0E6774136F9B1C12571070034D7DD.html
Na ventilátorech obvykle neni šroubek, tale takový to nevímjaksetojmenuje Slinták Kroužek co se navlíkne na tu hřídelku ventilátoru. Každopádně se to sundává a nasazuje kur*vsky blbě Slinták
Veselé Vánoce!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 15:28
Tyhle chladiče jsou ke zdroji? Ještě by se asi jeden hodil k procesoru (teď tam mam ten boxovanej) Ty stojí kolem 300,- to by se taky přežilo... Ale ty RAM jsou dražší (chtěl bych koupit ještě jednu 512MB.. teď ale nevim, jesli moje MB umí dual channel nebo jak se to jmenuje)
//jj, umí, ale stejně nevim jakou paměť a na co koukat.. Vim, že tam je nějaký CL a na tom taky záleží, ale dál už nic

//hah, tak jsem do těch větráků pořádně foukl, vyvalila se hromada prachu a teď už jenom šumí.. pohoda Mr. Green

> Takže jsem na to přišel. Větráčky jsou po profouknutí tišší, ale řvalo to furt. Zjistil jsem, že za to může větráček na grafice. Nějak jsem ho s tátou promazal, tak uslyšim, jesli to bude mít nějakej vliv. Zatim je v pohodě.
>> HELP, co jsem rozbil? d'oh!
Obrázek

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK

Re: DVD palirna je cela pomala

Zasláno: út 12. září 2006 17:17
kenas napsal:
...H20L cte opravdu pomalu a i pomalu vypaluje. 4.7GB me vypalovala po dobu 30 min!

Shocked H20L mám už asi půl roku a naprostá spokojenost... Jako maximální rychlostí DVD nikdy nepálí (CD ale ano), což bude ale spíš problém staré základní desky a staršího 1GHz Athlona. Dance Je u ní ale prý neodladěná podpora LightScribe, ale to mě vzhledem k tomu, že mám Linux, vůbec neštve.
Určitě si zkontroluj, jestli máš nejnovější FW (teď je 1.01). Taky zapni DMA, pokud se to nestalo automaticky, což by ale mělo. Pod Windowsem je to někde ve správci zařízení a pod Linuxem stačí nainstalovat hdparm a do souboru /etc/hdparm.conf přidat todle:
kód:
command_line {
       hdparm -c3 -d1 -X udma2 /dev/hdX
}
Zasláno: út 12. září 2006 17:20
busch napsal:
http://www.czechcomputer.cz/product_doc-98C0E6774136F9B1C12571070034D7DD.html

Kdo říká, že u zdroje musí být 80ka větrák Not Talking Pokud nepotřebujete nějaký extra výkoný zdroj, tak bych radeji koupil s 120kou.

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 12. září 2006 18:40
no jestli nekdo z vas najde ovladace k desce Soltek SL-75 KV+ tak to rad zkusim. Nikde na netu je nemuzu najit. DMA jde ve woknech nastavit jen pokud mozno. A to se pak u me pouziva to PIO. Zkousel jsem 80 i 40 zilovy kabely, ruzne je prehazet, nechat bezet jen tu LG a stejne to nepomohlo. Takze fakt nevim.

Romule nevis kde ten program najit? Zkousel jsem googlit a nic
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 413 z 2937