Začal jsem revoluci v topicu "Co to je II" a v tom novém se to pěkně rozjelo! Šlo by tam započítat i vyluštění z něj, aby to bylo komplet? Mám tam taky jednu sdprávnou odpověď
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
To chceš po mně hodně! Začali jsme na straně 16 a konec je na 20! Dávám ten odkaz co je v prohlížeči zcela nahoře. Promiň, ale víc neumím! Pamatuji počítače přes celý dům a uměly to co nyní kalkulačka za 100Kč Bylo tam více uhádnutých obrázků!
No jo, fakt! Gratuluji. Jen když jsem to viděl napsaný červeně, hned jsem na to zkoušel kliknout. Vypadá to jako hypertextový odkaz a čekal jsem, že na mě vyskočí fotky. No nic, musíš nám ji postnout někam sem
Díky! Červeně jsem to tam dal, aby to bylo vidět, s hypertextovým odkazem jsem vůbec nepočítal... A fotečku dávat asi nebudu, protože pro vás je to obyčejná holka, pro mě však anděl!
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.