Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 551, 552, 553 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:18
romulus napsal:
Sorry za OT, ale v jakým prohlížeči ty čtverce máte? Já zkoušel kdeco a nemám je nikde.

já jsem je taky nikdy nikde neměl, a to mám šunku z roku jedna dvě. prostě se to objevilo těm co si mysleli, že jsou s technikou bůhvíkde...
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:21
jenda.69 napsal:
Beat napsal:
...samo tak su v pi*i!

pytel se píše s tvrdým Y Mr. Green

kdyby si pořádně počítal zvjozdky, tak bys věděl, že se tu jedná o úplně něco jiného, než jsou pytle...
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:23
Beat napsal:
Tak v **č*!! Embarassed Brick Wall Brick Wall Brick Wall Mr. Green Mr. Green
2borix: Díky! Snad bude někdo hodný na nás "lamy"!

já umím skoro všechny sprostá slova, ale tady jëm totálně v haj*lu!!!
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:24
drutek : nespamuj Wink Exclamation Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:33
kdybys sem chodil pravidelně, tak bys věděl, že nespamuji, ale protože se připojuji občas, tak reaguji s několikadenním zpožděním. proto to vypadá jako spam. kdyby se to odehrávalo LIVE, tak mé odpovědi přijdou zcela přirozené. jenže to VY CO SEM ZABRUSLÍTE JEDNOU ZA UHERSKÝ ROK to nepochopíte.
ps: dneska to tu u nás v práci žije. mám několik kamarádů promile ssebou. buď rád, že píši alespoň spisovně...
hošani, ještě dvě šichty a mám do 03.01.2007 volno. vy co pracujete, závidíte nebo ne? přiznejte se!!!
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:39
a protože tohle je OT topictak se ptám: jakto, že když téměř každý den přibyde nějaký nový registrovaný uživatel, tak je nás tady furt a furt jen pětadvacet?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:41
dobry f pohodě Cool

no vem si jak je to na SM tam je několik tisíc lidí Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 21:58
chlapani, jsem nadřitý jak hobel. jdu si spočnout. čus...........
viz: řekni mi co slavíš a já ti budu gratulovat...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 22:01
velmi pekne udelany web...stoji za to mrknout Wink

http://www.lucca.cz/ Dance
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 20. prosinec 2006 22:05
Ale stejně je to dost hodně.. 10 příspěvků na stránku a z toho 6 od drutka Rolling Eyes
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 552 z 2937