Sakra Trochu jsem to řehnal s tou návštěvou tady! Musím bait věci! Jedu k rodičům, kde přespíme a zítra pokračujem do Hoešova na pohřeb! Čus pánové. Co děláš zítra opoledne Wojceku? Holešov je kousek!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
je divný, že poslední dobou se vůbec neřeší problémy se ženami, ani co se nám na nich líbí (zadečky, pupíšky, vlastně řešíme jen tanga ) nezaložíme nějaké další téma?
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 30. leden 2007 20:48
no, já tu dneska moc nebyl, protože jsem se snažil marně bojovat s PHPnuke a udělat jeho kód validní.. Trochu se mi to povedlo.. Teda povedlo se mi to hlavně na hl. stránce Mlaťrixu, kterou jsem trochu upravil, tak snad i vzhledově vypadá o něco líp
je divný, že poslední dobou se vůbec neřeší problémy se ženami, ani co se nám na nich líbí (zadečky, pupíšky, vlastně řešíme jen tanga ) nezaložíme nějaké další téma?
Ženský jsou nuda!
2Wojcek: Nakonec nebyl čas. Najel jsem ten den cca 550km a předchozí noc jsem moc nespal. Dojezd domů byl dost náročný!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.