no už bylo na čase! je fakt že nepořádek se hlídá mnohem hůř, já to znám, dneska jsem hledala na svým pracovním stole jednu složku a NEŠLA NAJÍT!!! Kdyby tam bylo uklizeno, našla bych jí hned, ale takhle....
Jo to mi povídej, já nedávno hledal v peněžence mezi bankovkama tisícovku a v tom bordelu jsem ji nemohl najít a to asi proto, že tam ani předtím nebyla!
EDIT: Takže když mě někdo nařkne, že jsem tu něco neuhlídal, tak řeknu, že jsem to prostě nenašel, takže ta moje robota vlastně není tak těžká...
EDIT2: Všimli jste si, že docela často edituju příspěvky? To se ale tady docela nevyplaci, při te frekvenci tady...
EDIT3: Jo a sorry za OT!
EDIT4: Hele já jsem an to asi fakt úchylnej!
EDIT5-EDIT999999: EDIT EDIT EDIT EDIIIIIIIIIIT! Já miluju editování!
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Aj spýk engliž velmi gut!
Příspěvek upravil 5× Ricky, naposledy po 7. květen 2007 17:13.
jůůůů já tuhle chtěla rozměnit jednu tisícovku na dvě, ale nechtěli mi je dát a při placení tisícovkou v samce mi pani řiká: nemáte menší? a když jsem jí řekla že menší tisícovky se nedělaj tak na mě koukala hrozně divně
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 17:18
Makavelina napsal:
jůůůů já tuhle chtěla rozměnit jednu tisícovku na dvě, ale nechtěli mi je dát a při placení tisícovkou v samce mi pani řiká: nemáte menší? a když jsem jí řekla že menší tisícovky se nedělaj tak na mě koukala hrozně divně
u nas na krame byl jednou clovek a chtel kabel...a mu rekl jak dlouhej jesli 2.5m nebo 7.5m a von jakej je mezi nima rozdil tak jsem mu suse odpovedel ze 5 metru
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.