Zasláno: ne 3. září 2006 21:56
Bugi: tak proč si voják, když se máš tak zle? S těmahle řečma na mě nechoď a povídej je babkám na lavičce. Vojáci z povolání stejně jako policajti se NIKDY neměli zle. Ať už to jsou jejich platy, sociální výhody, rekreace, odstupný a renty, kterým jim z jejich povolání kynou. Já za sebe bych všem uniformám sebral a to zopakuji SEBRAL jejich renty a hodně předčasný odchod do důchodu. Neděláte jinou práci a o nic těžší než nějakej slévač nebo soustružník. Takže Tvoje řeči, že Ti za ČSSD rapidně klesl plat si strč za klobouk. Jestli posuzuješ budoucnost této republiky podle svého koryta, tak je mi líto tohoto státu, jestli tak přemýšlí každý volič ČSSD (a že to jsou většinou sociálně slabší spoluobčané atd.), kteří tento stát nikdy nahoru nevytáhnou. To se podaří jedině lidem co makají na sebe, podnikům, kterým záleží na kvalitě jejich výrobků a firmám a investorům, což většinou lidé na dávkách a vojáci nejsou. Mít problém, jestli se nakoupí nový Tatrovky je největší úchylnost co jsem slyšel, protože to zase půjde z NAŠICH daní, nebo Ty je snad neplatíš. Vláda ČSSD tuhle republiku už stála hodně peněz, nervů a problémů. Spousta zůstala nevyřešena a jediný co zajímá Paroubka spasitele je to, co z toho bude mít on. Nechápu slepotu lidí, že tohle tolerují. Tvojí chápu, jsi voják a bohužel Tvým názorem o tatrovkách jsi potvrdil to, co si o vojácích myslím

. Omlouvám se vše za výlev, ale tohle už volalo do nebe!