2Jenda. Díky za úpravu. Chtěl jsem to udělat dnes v práci, ale byl jsem skoro celý den mimo kancl. Včera mi to trvalo skoro hodinu než jsem tam aspoň tuhle fotku dostal To spojení přes mobil je děsný. Hlavně jsem nevěděl co je jen náhled a neměl jsem čas to zkoušet. Díky a omlouvám se.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
odebrán tag img - obrázek je fakt moc velkej, roztahuje stránku, dlouho se načítá. jenda
to už je z těch fotek co jsem poslal, že jo?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
No to jsem rád a Pošta je celkem rychlá! Posílal jsem to když jsem čekal na policajty než budou mít volno. Aspoň k něčemu ten "únos" auta byl dobrý! Jinak bych snad neměl čas nikdy.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.