Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Počasí

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 222, 223, 224  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 20. prosinec 2009 15:32
Hehe, ten co chlastá takovej humáč jako pivo říká, že hvězdíčková kofola je hnus... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 02:43
me nahodou cchutna, neni tak dobra jako barborkova, ale chutna, jako bych pil kofolu s rumem Mr. Green zrovna jedna flaska se chladi u okna Mr. Green dopijim belini

Jinak k tomu pocasi, u nas neco kolem minus patnacti. Sme s kamosem chteli vyrazit na jednu nocni kesku k prehrade, ale auto zacalo stavkovat, ze nepujde nastartovat, s tatem sme zkouseli dvoje kabely, nic, snahu to melo, ale ani deset minut a asi dvacet pokusu nepomohlo. Tak sem zavolal pretile na telefonu, a jeste jednoho s kterym sem mel jit na tu kesku, ze to roztlacime. Vzadu mam tazny, tak sem mu rikal, ze kdyz me bude tlacit z jedne strany, tak mu tazny nic neudela, to sme zkouseli a taky nic, tak ze vyzkousime lano, jenze nakej tupec, co mel auto prede mnou tomu urizl to tazny oko, co je ve predu, no ale kousek tam jeste zustal, tak tam jaks taks to lano drzelo, jednou teda spadlo, ale v pohode. No nakoec sem pomoci toho lana nastartoval, ale uz bylo stejne pozde na to keskovani, tak sme jeli aspon na benzinku pro plyn a cestou spatky sme nabrali stopara, pac v takovy kose su celkem dobrosrdecnej, byl to vietnamec, moc cesky neumel, o to byla vesti sranda, hodily sme ho na autobusak, kam chtel, kamos mu jeste venoval rukavice a jeli sme domu, ted se baterka vyyhriva na nabijecce, tak to bude snad v cajku. Jo a zitra du do prace!!!!!!!!!!!!! Se nemuzu dockat, se tesim jak malej
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 03:38
jo bungeee sme na tom skoro stejne , vysla dnes nova keska a chteli sme mit s klukama FTF (first to find) to ted u nas frci kto ma vic FTF Very Happy a tak naskocim do auta zapnu klicek , cekam do 10 az se nazhavi startuju vypada to blbe ale toci , par krat udelal nejakej valec bf bf bf , uz to vypada ze jede sava nakopnul sem to a houby zdechlo , pak sem znova zhavil a tocil a tocil par krat udelalo bf bf , a pak uz jen toceni , a toceni a nakonec po deseti minutach baterka v hajzliku , no nic mrknu pod kapotu a tam kde mam onen skleneny filter paliva koukam ze voila Obrázek ono ta nafta nejak zdrcla (ma to bejt pruhledny a ne mlikovy) jak je na obrazku
a ted to nejlepší mám tam 90% OMV Alpin Diesel nafty !!!!!!!!!! zvysnejch 10% je natural 95 jako aditivum d'oh!
a ted mi reknete kde se vzal ten humáč co mi zmrznul !!!
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 12:10
tak v Praze už opět začíná obleva Mr. Green včera jsem startoval auto. to byla věc. nejdřív kvůli vadné pumpě jsem musel aspoň padesátkrát nebo stokrát našlapat plyn, aby tam byl benzín a potom jen škyt, škyt, ale nakonec to naskočilo a já ani nechápal jak Mr. Green i máma, co byla se mnou jen čučela Dance
NoArtist / NoName

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 12:35
v KM svítí slunko a sníh nade mnou na střese už povoluje
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 13:23
Nádhera, pohádka, snížek, mrzne...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 18:15
no palucko sem chtel prave poradit, at tam cvrknes trochu benalu, ale amater nejses, ale to co mas v te nadrze me hlava nebere, zas takova zima neni, aby zmrzla nafta i s benzinem, to je naky divny, ale bohuzel teda nevim co s tim. Jinam moje baterka se furt vyhriva na nabijecce, jeste ale nabita neni, chce to cas, dneska stejne nikam nepojedu, budu se valet, taky po prvnim dnu v praci Mr. Green
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 21:15
ze fčerwejška na dnešek bylo v noci -19,3°C a přes den na cca 2h +1,5°C
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: po 21. prosinec 2009 22:25
Venku už zase padá sníh!
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík